Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Εθελόντριες του Ε. Ερυθρού Σταυρού στις υπηρεσίες του Καλλιμανοπουλείου

Καλάβρυτα: Εθελόντριες του Ε. Ερυθρού Στ...

Γα να προσφέρουν βοήθεια

Με λειτουργικά προβλήματα η Μονάδα Φροντίδας μη εξυπηρετούμενων ηλικιωμένων του Καλλιμανοπουλείου με 14 κρούσματα στο προσωπικό του Για την απρόσκοπτη λειτουργία του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος ζήτησε από την διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Πρόεδρό του κ. Αντώνιο Αυγερινό να συνδράμει 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου Καλαβρύτων, κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου, και απέστειλε κλιμάκιο νοσηλευτριών για τις αυξημένες ανάγκες του Οίκου Ευγηρίας «Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο», όπου εμφανίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού σε τρόφιμους και νοσηλευτικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε η Δ/ντρια του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πατρών, κα Έλλη Δημοπούλου, με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο και κατόπιν αιτήματος του στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό αποφασίστηκε κλιμάκιο δύο έμμισθων νοσηλευτριών του Περιφερειακού Τμήματος Πατρών να μεταβεί άμεσα και για μια εβδομάδα στον Οίκο Ευγηρίας «Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο». Οι νοσηλεύτριες του Ε.Ε.Σ. θα αναλάβουν την περίθαλψη των τροφίμων που νοσούν από κορωνοϊό, καθώς το νοσηλευτικό προσωπικό του Οίκου Ευγηρίας παραμένει σε καραντίνα. 

O Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος και ο διευθυντής του Οίκου Ευγηρίας κ. Νίκος Παπαχριστόπουλος υποδέχτηκαν το νοσηλευτικό προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες τους για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση.

 Πηγή:kalavrytanews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις