Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: «Δεν έχουν ομολογήσει οι γείτονες», λέει στο thebest ο δικηγόρος τους

Αιτωλοακαρνανία: «Δεν έχουν ομολογήσει ο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το φρικτό έγκλημα σε βάρος ηλικιωμένων

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν αύριο, Σάββατο, τρία άτομα που αυτή τη στιγμή κρατούνται από την αστυνομία ως φερόμενοι δράστες για το φρικτό έγκλημα σε βάρος δύο ηλικιωμένων στην Αιτωλοακαρνανία.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr o δικηγόρος δύο εκ των τριών ατόμων, Γιώργος Κασοκεράκης: «Οι δύο εντολείς μου αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα και δεν έχουν ομολογήσει ότι συμμετείχαν. Αύριο θα βρεθούν ενώπιων του ανακριτή».

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει στα χέρια της δύο γείτονες και έναν συγγενή των ηλικιωμένωνδύο ηλικιωμένους στην Αμφιλοχία αναζήτησε γείτονας, ο οποίος κάλεσε τους συγγενείς που άνοιξαν το σπίτι του ζευγαριού και βρέθηκαν μπροστά σε τραγικές σκηνές μίας αποτρόπαιας δολοφονίας. Ο 91χρονος να είναι νεκρός, δίπλα στην 85χρονη σύζυγό του, και οι δύο τους δεμένοι με καλώδιο.

Από την άλλη, όπως αναφέρει το Newsit ένας από τους δράστες, συγγενής του ζευγαριού φέρεται να έχει ομολογήσει ότι μπήκαν στη μονοκατοικία των γερόντων για να αρπάξουν το κομπόδεμα που γνώριζαν ότι είχαν στην άκρη. Σταμάτησαν να ψάχνουν όταν βρήκαν το ποσό των χρημάτων που ήθελαν. Ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι φίμωσαν τον άτυχο 91χρονο επειδή φώναζε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες του εγκλήματος, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένου ζευγαριού, προ πενθημέρου από την ανεύρεση του, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους (κουκούλες και γάντια), τους ακινητοποίησαν με την άσκηση βίας, δένοντας τους και φιμώνοντάς τους, ενώ στη συνέχεια, αφού ερεύνησαν τους χώρους της οικίας αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Οι ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν, στην οικία τους, από συγγενικό τους πρόσωπο.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, ενώ η γυναίκα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο. Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις