Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

20 "κλικ" από την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στην Πάτρα- Ποιους είδε, τί συζήτησε

20 "κλικ" από την επίσκεψη του...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στην Πάτρα στις 10:30 και επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου

Σειρά συναντήσεων έιχε σήμερα ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, στην Πάτρα την οποία επισκέφτηκε στο πλαίσιο της περιοδείας που ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου από την πόλη μας. Στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού ήταν ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η πρώην υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Η επίσκεψή του στην Πάτρα ξεκίνησε από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, του νοσηλευτικού ιδρύματος και διευθυντές κλινικών, για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Στις δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης, πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για πρωτοφανείς «καθυστερήσεις, ανεπάρκεια και ανοργανωσιά».

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας πήγε στο μνημείο της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα, όπου και άφησε ένα κόκκινο γαρύφαλο, ενώ τον συνόδευαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κ. Μάρκου, η βουλευτής Σ. Αναγνωστοπούλου και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αμέσως μετά, βρέθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας, όπου είχε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της πόλης. Εκεί συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κώστα Ζαφειρόπουλο.

Μάλιστα, ο κ Τσίπρας επέλεξε να περπατήσει στη Ρήγα Φεραίου πηγαίνοντας προς το Επιμελητήριο, όπου συνομίλησε με κόσμο σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Τέλος, βρέθηκε στο Ρίο όπου είχε συνάντηση με επιχειρηματίες και εργαζομένους που επλήγησαν από την πανδημία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις