Έκανε λόγο για “αξιοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων στελεχών”
Στο τηλεοπτικό σταθμό Αχελώο TV και στον Παντελή Κούτσικο μίλησε το βράδυ της Τρίτης η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.
Η συνέντευξη συνέπεσε με την -αιφνιδιαστική κατά πολλούς – απόφαση της κ. Γεννηματά να απομακρύνει από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος τον Ανδρέα Λοβέρδο.
Για πολλούς η απόφαση αυτή σχετίζεται με την κούρσα ανάδειξης νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, μιας και ο κ. Λοβέρδος έχει εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον. Ερωτώμενη σχετικά η Φώφη Γεννηματά, έκανε λόγο για “αξιοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων στελεχών” , απορρίπτοντας την άποψη ότι η απόφαση σχετίζεται με τα εσωκομματικά.
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μίλησε ακόμη για τα ζητήματα διαχείρισης της πανδημίας, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, παραθέτοντας παράλληλα τις προτάσεις του κόμματος. Προέβλεψε μάλιστα ριζική αλλαγή των πολιτικων συσχετισμών.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












