Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Πάνω από 2.000 παραβάσεις για μέτρα του lockdown στην Αχαϊα, σε ένα δίμηνο

Κορωνοϊός: Πάνω από 2.000 παραβάσεις για...

Τα στοιχεία της αστυνομίας

Πρόστιμα σε περισσότερες από 2.000 παραβάσεις έχουν επιβάλει τα αστυνομικά κλιμάκια στο πλαίσιο 78.281 ελέγχων που διενήργησαν στην Αχαΐα για την εφαρμογή του lockdown από τις 7 Νοεμβρίου μέχρι σήμερα.

Πάνω από 2.000 παραβάσεις έχουν εντοπιστεί τους δύο αυτούς μήνες της καραντίνας και της εφαρμογής οριζόντιου καθεστώτος αναστολής δραστηριοτήτων για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας από τις 6 το πρωί της 7ης Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 το πρωί της 8ης Ιανουαρίου βεβαιώθηκαν 1.668 παραβάσεις που αφορούν σε περιορισμούς μετακινήσεων και 373 για μη χρήση μάσκας.

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα σε ιδιοκτήτες και προσωρινά υπεύθυνους καταστημάτων, καθώς και σε διοργανωτές εκδηλώσεων σε σπίτια για παραβίαση των υγειονομικών διατάξεων.

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν 21 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, 2 σε σούπερ μάρκετ, 2 σε γυμναστήρια, 6 σε σπίτια και 1 σε κατάστημα εποχιακών ειδών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις