Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκίνησαν και στην Πάτρα τα τεστ κορωνοϊού στους δασκάλους ενόψει του ανοίγματος των σχολείων-ΦΩΤΟ

Ξεκίνησαν και στην Πάτρα τα τεστ κορωνοϊ...

Στο 53ο δημοτικό σχολείο

Ξεκίνησαν απο το πρωί της Παρασκευής τα rapid test για τους εκπαιδευτικούς που το επιθυμούν πριν την επιστροφή τους στα σχολεία. Προτεραιότητα έχουν οι δάσκαλοι και οι εκπαιδευτικοί των ειδικών σχολείων που μπαίνουν στις σχολικές αίθουσες την Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου  λειτουργεί στην Πάτρα ένα (1) κέντρο  ως σημείο διενέργειας των δειγματοληπτικών ελέγχων  και  συγκεκριμένα το 53o Δημοτικό Σχολείο Πατρών (Ευβοίας & Παπαναστασίου) .

 

Το Σάββατο  9 Ιανουαρίου  θα λειτουργήσουν  τρία Κέντρα (3) για τον ίδιο λόγο. Πρόκειται για τα κάτωθι  δημοτικά σχολεία:

-48ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

-10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου

-1ο Δημοτικό Σχολείο Κ. Αχαΐας

Οι ώρες προσέλευσης  θα είναι  από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ. Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να εξεταστούν είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ και την ταυτότητά τους.

 
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν από το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ, με rapid tests.Το σύνολο των εκπαιδευτικών που απασχολούνται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στον νομό Αχαΐας αγγίζει τον αριθμό των 3.000 ατόμων, περίπου.

Να σημειωθεί ότι η ίδια δράση οργανώνεται και για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στους νομούς Ηλείας  και Αιτ/νίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις