Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΗΠΑ: Τέσσερις οι νεκροί μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο

ΗΠΑ: Τέσσερις οι νεκροί μετά την εισβολή...

Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας νεκροί μετά την πιο μελανή μέρα στην ιστορία των ΗΠΑ και την εισβολή στο Καπιτώλιο.

Άλλοι τρεις θάνατοι καταγράφηκαν μετά τα επεισόδια στο Καπιτώλιο. Μετά τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της εξαιτίας πυροβολισμού που δέχτηκε μέσα στο Καπιτώλιο, κατά την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ, άλλοι τρεις άνθρωποι πέθαναν τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την αστυνομία της Ουάσινγκτον.

Οι τρεις νέοι θάνατοι προέκυψαν από ιατρικές επιπλοκές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Ουάσινγκτον.

Οι τελευταίοι τρεις νεκροί δεν είχαν τραυματιστεί μέσα στο Καπιτώλιο, αλλά στα επεισόδια που έγιναν έξω από αυτό κατά τη διάρκεια των τρομακτικών στιγμών που έζησαν οι ΗΠΑ.

Συνολικά, οι νεκροί από τη “μαύρη μέρα” στην ιστορία των ΗΠΑ, είναι τέσσερις. Η οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ που πυροβολήθηκε μέσα στο Καπιτώλιο κι άλλοι τρεις, ένας άνδρας και δυο γυναίκες, που τραυματίστηκαν κατά τα επεισόδια. 14 αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί επίσης.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας της Ουάσινγκτον, 52 ύποπτοι έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για την πολιορκία και την εισβολή στο Καπιτώλιο.

Παράλληλα, η δήμαρχος της Ουάσινγκτον Μιούριελ Μπάουζερ ανακοίνωσε ότι παρατείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 15 ημέρες μετά τα επεισόδια. Αυτό σημαίνει ότι τα μέτρα θα ισχύουν ως την 20ή Ιανουαρίου, ημέρα της τελετής ορκωμοσίας του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις