Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Δείχνουν» Μπεκίρη ως υπαίτιο για τη μη υπουργοποίηση Αχαιών- Δυσαρέσκεια στην τοπική Ν.Δ.

«Δείχνουν» Μπεκίρη ως υπαίτιο για τη μη ...

Προβληματισμός στην τοπική Ν.Δ.

Γκρίνια μαθαίνουμε ότι επικρατεί στους κόλπους της τοπικής Νέας Δημοκρατίας μετά την μη υπουργοποίηση (για άλλη μια φορά) Αχαιού βουλευτή. Το γεγονός προκαλεί προβληματισμό, καθώς η περιοχή η οποία τυγχάνει να διαθέτει τέσσερις βουλευτές, μένει ξανά εκτός νυμφώνος, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν προσδοκίες από τη πλευρά τουλάχιστον δύο βουλευτών ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη θα είναι ο Πρωθυπουργός. Ένας Πρωθυπουργός μάλιστα, ο οποίος επέλεξε την Αχαΐα για να είναι υποψήφιος, στο πλαίσιο μιας κίνησης συμβολισμού που έμεινε ως είχε: συμβολική. Διότι αμέσως μετά, υπέστη αμνησία.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι για τον αποκλεισμό των Αχαιών από τα κυβερνητικά σχήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενοχοποιείται από πολλά στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας ο Μιχάλης Μπεκίρης, κουμπάρος και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή.

Στελέχη του κόμματος στο νομό εκτιμούν ότι πίσω από τον αποκλεισμό βρίσκεται το «Μπεκιρέικο» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Και εννοούν με τούτο, ότι δεν θέλει το «Μπεκιρέικο» στα πόδια του κανέναν ιδιαίτερα προβεβλημένο (τύπου Αχαιάρχη) καθώς κρατάει πάντα μια θέση «ζεστή» για το σόι, ιδίως δε – λένε οι κακές γλώσσες- για τον  Φοίβο Μπεκίρη ο οποίος προπονείται για να θέσει υποψηφιότητα στην Αχαΐα την κατάλληλη στιγμή. Όπου κατάλληλη στιγμή, η στιγμή που θα μπορεί να εκλεγεί.

Στελέχη του κόμματος στην Αχαΐα τονίζουν ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί ενώ κάνουν λόγο για απαξίωση του νομού από τον Πρωθυπουργό.

Σε κάθε περίπτωση, ο σημερινός ανασχηματισμός δεν έφερε χαμόγελα στους Αχαιούς. Ούτε στους βουλευτές της Ν.Δ. ούτε στα στελέχη της. 

Γ. Κοντογεωργοπούλου

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις