Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Λουκέτα και πρόστιμα σε καταστήματα σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αμφιλοχία

Κορωνοϊός: Λουκέτα και πρόστιμα σε κατασ...

Για παραβίαση υγειονομικών μέτρων σύμφωνα με την αστυνομία

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε δημοτικό διαμέρισμα της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, μια γυναίκα, (Ελληνίδα) διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσετέσσερις καθήμενους πελάτες, προσφέροντας οινοπνευματώδη ποτά.

Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000,00 €) και προσωρινή αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για (15) ημέρες, ενώ σε κάθε έναν από τους πελάτες βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους (300,00€)., σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.


Σύλληψη  για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας  άνδρας, (Έλληνας) διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε εξωτερικό στεγασμένο χώρο του καταστήματος βρίσκονταν επτά πελάτες που καταναλώναν αφεψήματα, τα οποία εναπόθεταν και σε τραπέζια του καταστήματος.

Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000,00 €) και προσωρινή αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για (15) ημέρες, ενώ σε κάθε έναν από τους πελάτες βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους (300,00€), αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ


Σύλληψη για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε ημιυπαίθριο χώρο του καταστήματος εξυπηρετούσε τρεις πελάτες που κατανάλωναν οινοπνευματώδη ποτά. Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο  (5.000,00 €) και προσωρινή αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για (15) ημέρες, ενώ σε κάθε έναν από τους πελάτες που αναζητούνται, θα επιβληθεί πρόστιμο ύψους (300,00€), σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις