Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Η «κόντρα» που έγινε αγκαλιές και φιλιά - Το παρασκήνιο

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Η «κόντρα» ...

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για τον τρόπο που αποφασίστηκε η κοινή τους εμφάνιση

Μια μεγάλη μουσική και τηλεοπτική στιγμή που έγραψε Ιστορία χάρισαν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, ανεβαίνοντας στο πλατό του J2US τη βραδιά του τελικού. Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, καθεμία εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική, ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά, σε μια συνεργασία - έκπληξη που δεν περίμενε κανείς, μια συνεργασία που ωθήθηκε από την κοινή δισκογραφική τους στέγη, την Panik Records και τον CEO της, Γιώργο Αρσενάκο, καθώς και τον παραγωγό και παρουσιαστή του σόου, Νίκο Κοκλώνη.

Μια συνεργασία που θα μείνει αξέχαστη στην ελληνική μουσική σκηνή με τις δύο καλλιτέχνιδες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη, βάζοντας τέλος, ουσιαστικά, στις κόντρες που είχαν κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Στο παρελθόν είχαν υπάρξει προτάσεις για κοινή εμφάνιση, αλλά αυτές δεν ευδοκίμησαν.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ανήκουν στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, γεγονός που άμβλυνε τα εμπόδια και, τελικά, η πολυαναμενόμενη σύμπραξη έγινε πραγματικότητα στο λαμπερό σόου του Νίκου Κοκλώνη.

Το παρασκήνιο για να ανεβούν μαζί στη σκηνή Βίσση και Βανδή

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν ο παρουσιαστής του OPEN πρότεινε την ιδέα στον Γιώργο Αρσενάκο, ο οποίος τον βοήθησε να την υλοποιήσει. Η πρώτη συνάντηση με όλους μαζί έγινε στις αρχές της εβδομάδας στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη. Η Άννα Βίσση μόλις τελείωσε την πρόβα που είχε με την ορχήστρα της, πήγε και βρήκε τους δύο άντρες μαζί με τη Δέσποινα Βανδή. Στην αρχή υπήρχε μία μικρή αμηχανία και αγωνία, αλλά αμέσως όλο αυτό μετατράπηκε σε γέλιο και χαρά. Μάλιστα, την ίδια βραδιά, η μία ακολούθησε την άλλη στο Instagram. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Κοκλώνης διατηρεί φιλική σχέση με την Άννα Βίσση εδώ και αρκετά χρόνια ενώ με τη Δέσποινα Βανδή έχουν έρθει πιο κοντά τον τελευταίο καιρό λόγω της συνεργασίας τους με το J2US.

Έπειτα από εκείνη τη μέρα, οι δύο τραγουδίστριες συναντήθηκαν ξανά στο πλατό του J2US, το απόγευμα του Σαββάτου.

Το κλίμα στις πρόβες ήταν εξαιρετικό. Υπήρξε αμέσως χημεία μεταξύ τους και δεν σταμάτησαν να κάνουν πλάκα η μία στην άλλη. Μάλιστα, όπως τονίζουν πήγες από το φιλικό τους περιβάλλον, στο live είπαν περισσότερα τραγούδια από αυτά που είχαν προβλέψει στην πρόβα.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ερμήνευσαν η μια επιτυχίες της άλλης, όπως τα «Ανάβεις Φωτιές» και «Δεν Με Αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Στα ‘Δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση».

«Με τη Δέσποινα θα έχουμε μέλλον» τόνισε η Άννα Βίσση στον αέρα του J2US, υπονοώντας μια μελλοντική συνεργασία. «Θέλω να σε ευχαριστήσω με αγάπη υπερβολική γιατί συναντηθήκαμε εντελώς τυχαία, αλλά συνειδητοποίησα ότι είσαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και αυτό πραγματικά είναι πολύ σημαντικό. Έχω συνεργαστεί με αρκετό κόσμο και ομολογώ ότι δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Θα κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί, άμα θες» τόνισε η Άννα Βίσση στη Δέσποινα Βανδή μετά την κοινή τους εμφάνιση. Οι δύο γυναίκες σχεδιάζουν να ηχογραφήσουν ένα ντουέτο με πρωτότυπο τραγούδι που θα γραφτεί ειδικά γι’ αυτές και θα κυκλοφορήσει από την Panik στο άμεσο μέλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight