Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Το 50% των ιδιωτών γιατρών θέλει να εμβολιαστεί, αλλά δεν ξέρει πού και πότε

Κορωνοϊός: Το 50% των ιδιωτών γιατρών θέ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Iατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου

Εκτός του αρχικού σχεδιασμού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού βρίσκονται οι ιδιώτες γιατροί. Οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν στη χώρα στις 27 Δεκεμβρίου με την προτεραιότητα να δίνεται στα δημόσια νοσοκομεία, στους υγειονομικούς και στο προσωπικό τους.

Ωστόσο προς το παρόν, στο σχέδιο δεν υπάρχει μέριμνα για τους ιδιώτες γιατρούς, όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr η Άννα Μαστοράκου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και  Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μέριμνα για εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στους ιδιώτες γιατρούς. Ωστόσο από την πλευρά μας, καταγράφουμε τον αριθμό των ιδιωτών γιατρών αλλά και των νοσηλευτών που εργάζονται σε ιδιωτικά ιατρικά κέντρα προκειμένου να στείλουμε τα σχετικά στοιχεία στο υπουργείο υγείας και να υποβάλλουμε ερώτημα σχετικά με το πώς, πότε και πού θα εμβολιαστούμε. Αυτή τη στιγμή την πρόθεση να εμβολιαστεί έχει εκφράσει το 50%» αναφέρει η κα Μαστοράκου, τονίζοντας ότι είναι «απίστευτο» που δεν υπάρχει μέριμνα για εμβολιασμό υγειονομικών στον ιδιωτικό τομέα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις