Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποιος κορωνοϊός; Πάρτι στην Αττική, παρουσία παίκτριας γνωστού ριάλιτι- ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος κορωνοϊός; Πάρτι στην Αττική, παρο...

Έγινε σε μονοκατοικία

Παρότι οι συναθροίσεις έχουν απαγορευθεί και επιτρέπεται η παρουσία μόνο εννέα ατόμων στα γιορτινά τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ορισμένοι συνεχίζουν να στήνουν πάρτι σε σπίτια.

Ένα από αυτά πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μονοκατοικία της Αττικής με την παρουσία μάλιστα και μοντέλου που συμμετείχε σε γνωστό reality. Η πανέμορφη κοπέλα μαζί με δεκάδες ακόμα άτομα παραβαίνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας διασκέδασαν και χόρεψαν για πολλές ώρες.

 
Όπως θα δείτε και στο βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr κανένα από τα άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι δεν φορούσε μάσκα και δεν τηρούσε τις αποστάσεις ασφαλείας. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις έρχονται πολύ κοντά, αφού κάθονται στο ίδιο τραπέζι αλλά και στους καναπέδες του σαλονιού.

Το πάρτι έγινε νυχτερινές ώρες με τους παρευρισκόμενους να αγνοούν την απαγόρευση κυκλοφορίας που υπάρχει από τις δέκα το βράδυ έως τις πέντε το πρωί.

Κι όλα αυτά ενώ την ίδια ώρα που οι πληροφορίες για διοργάνωση πάρτι δεν έχουν τελειωμό. Όπως περιέγραψε ο Γιώργος Εμμανουηλίδης, διοργανωτής εκδηλώσεων, στην εκπομπή Live News του MEGA μόνο στο γραφείο του μέσα σε δύο μήνες έγιναν 20 αιτήματα για πάρτι. 15 στην Ελλάδα και πέντε στο εξωτερικό.

«Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου είχαμε αιτήματα για εκδηλώσεις, είτε αυτά ήταν για γιορτές όπως του Αγίου Νικολάου, είτε ήταν για ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς».

Οι διοργανωτές ενδιαφέρονται για πλήρη πακέτα υπηρεσιών τα οποία θα έχουν DJ, φωτισμούς, ακόμα και ζωντανές μουσικές μπάντες ενώ το κόστος δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα.

«Σε μία βίλα στο Πόρτο Χέλι. Συγκεκριμένα στο τελευταίο αίτημα που ήταν στις 18 του μήνα. Μας ζήτησαν μπάντα, μας ζήτησαν DJ, φωτισμούς, πυροτεχνήματα κλπ. Το συνολικό κόστος περίπου ήταν 10.000 ευρώ».

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις