Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η απάντηση Χαρίτση και Αραχωβίτη για την εμπλοκή των ονομάτων τους στο σκάνδαλο Folli Follie

Η απάντηση Χαρίτση και Αραχωβίτη για την...

ΔΕΙΤΕ τι λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική αντιπαράθεση έχει προκαλέσει η εμπλοκή ονομάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της Folli Follie.

Μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για “χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού” αλλά και ότι “δυστυχώς για τη ΝΔ το παραμύθι δεν έχει δράκο”, αλλά και του Αλέκου Φλαμπουράρη που μίλησε για “νέα τρομακτικά ψεύδη” που έχουν στόχο να πλήξουν την αξιωματική αντιπολίτευση και τον ίδιο προσωπικά και προανήγγειλε ότι θα προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις που όπως λέει “είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρήσουν αυστηρά τους συκοφάντες και θα λάμψει η αλήθεια”, σφοδρή ήταν και η αντίδραση από τον Αλέξη Χαρίτση και τον Σταύρο Αραχωβίτη για την εμπλοκή των  ονομάτων  τους σε δημοσιεύματα για την υπόθεση της Folli Follie.

“Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εν λόγω εταιρεία και ουδέποτε είχα επαφή με τους διοικούντες ή εργαζόμενους σε αυτήν. Η οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά μου είναι συκοφαντική για το πρόσωπό μου και θα λάβει την δέουσα νόμιμη απάντηση” υποστηρίζει στη δήλωσή του ο βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης.

Για “περίεργα δημοσιεύματα που διαρρέουν τις τελευταίες ώρες «ανώνυμες πηγές»” κάνει λόγο και ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σταύρος Αραχωβίτης και δηλώνει ότι: “ουδεμία σχέση έχω. Ουδέποτε είχα επαφή με κάποιο μέλος της οικογένειας των ιδιοκτητών και φυσικά ουδέποτε παρενέβην με τον οποιονδήποτε τρόπο στην υπόθεση. Κάθε αναφορά στο όνομά μου είναι συκοφαντική και δεν θα μείνει αναπάντητη”, καταλήγει η δήλωση του Στ. Αραχωβίτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις