Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θανάσης Πασσάς και Γωγώ Τσαμπά αποχώρησαν από το J2US

Θανάσης Πασσάς και Γωγώ Τσαμπά αποχώρησα...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

ο έβδομο live του Just The 2 Of Us ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν τους κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που ψήφιζε από το σπίτι και να κρατήσουν μία θέση στο μουσικό σόου.

Αυτό το live ήταν ξεχωριστό, καθώς ήταν βραδιά Eurovision και πέρα από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, μπορούσαν να ψηφίσουν και όσοι eurofans από την Ευρώπη είχαν συντονιστεί σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τον διαγωνισμό. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία των eurofans δεν επηρέαζε το τελικό αποτέλεσμα.

 
 
Τα δύο ζευγάρια που βρέθηκαν στις δύο τελευταίες θέσεις της κατάταξης ήταν η Ευριδίκη Βαλαβάνη με τον Ηλία Βρεττό και ο Θανάσης Πασσάς με την Γωγώ Τσαμπά.

Αυτοί που αποχώρησαν από το Just The 2 Of Us ήταν ο Θανάσης Πασσάς με την Γωγώ Τσαμπά. Το ζευγάρι δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, οι δυο τους ευχαρίστησαν που τους δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν μέρος στο σόου λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight