Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν ανοίγουν τα κέντρα αισθητικής, μόνο τα κομμωτήρια

Δεν ανοίγουν τα κέντρα αισθητικής, μόνο ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Χριστούγεννα χωρίς beaute

Μπορεί τα κομμωτήρια να ανοίγουν τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει για τα Κέντρα Αισθητικής τα οποία θα παραμείνουν κλειστά. Όπως αναφέρει στο thebest.gr  η Ηλέκτρα Γιαννούλη Πρόεδρος της Ένωσης Διπλωματούχων Αισθητικών, Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας και Ιονίων Νήσων "παρά το γεγονός ότι στους χώρους μας τηρούνται τα μέτρα γιατί ανήκουμε στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και παρότι όλο αυτόν τον καιρό, από την πρώτη καραντίνα, δεν έχει παρατηρηθεί μετάδοση από τους χώρους των εργαστηρίων αισθητικής, αποφασίστηκε τα Κέντρα να παραμείνουν κλειστά, συνυπολογίζοντας οτι το ιικό φορτίο στη χώρα παραμένει υψηλό". Την ίδια ώρα η κ. Γιαννούλη υπενθυμίζει ότι υπάρχουν "συνάδελφοι" που προσφέρουν υπηρεσίες αισθητικής στα σπίτια. Το έκαναν πάντα και συνεχίζουν να το κάνουν, με μεγάλο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία  και τους συνιστούμε να αποφύγουνε αυτή τη λύση,σημειώνει.

Η  ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας

Αγαπητοί συνάδελφοι σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινωσεις ,τα εργαστήρια αισθητικής θα παραμείνουν κλειστά.
Η Ομοσπονδία σε συνεργασία με όλους τους συλλόγους και τη βοήθεια πολλών μελών που κινητοποιηθηκαν, όλο αυτό το χρονικό διάστημα κοινοποίησε προς κάθε κατεύθυνση τα ζητήματα του κλάδου και διεκδίκησε δυναμικά την επάνοδο στην εργασία μας, ακόμα και σήμερα με προσωπική επικοινωνία της προέδρου με τον Υπουργό Ανάπτυξης, όπου διαπιστωθηκε η απουσία του ΚΑΔ των εργαστηρίων αισθητικής.
Ο Υπουργός τονισε ότι τα κομμωτήρια θα παρέχουν μόνο υπηρεσία κομμωτικής αυστηρά και οποιασδήποτε άλλη παροχή είναι σε αναστολή. Γνωρίζει ότι ειμαστε επαγγελματίες υγείας και ότι τηρούμε τα μέτρα, όμως στην πρώτη φάση οι λοιμωξιολόγοι ήταν ανένδοτοι. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες επανεκκίνησης του ΚΑΔ ακόμα και τη στιγμή που συντάσσεται το κείμενο.
Επιπλέον έχουν σταλεί αλλεπάλληλες Επιστολές, Υπομνήματα και Καταγγελίες για όλα τα θέματα αθεμιτου ανταγωνισμού τόσο στα αρμόδια Υπουργεία αλλά και στην ανεξάρτητη αρχή της επιτροπής ανταγωνισμού και αναμένουμε εξελίξεις.
Η ΟΣΕΔΑΕ και όλοι οι σύλλογοι είναι αι σε διαρκή επικοινωνία με το ΕΕΑ, τη ΓΣΕΒΕΕ, τους κοινωνικούς μας εταίρους προκειμένου να στηριχτεί ο πληττόμενος κλάδος της αισθητικής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Συνάδελφοι η απουσία του ΚΑΔ από τις εν λειτουργία επιχειρήσεις επιβαρύνει την οικονομική και ηθική βλάβη που υφίσταται το επάγγελμα της Αισθητικής. Για το λόγο αυτό, συνεχίζουμε αμείωτα τις προσπάθειες για ασφαλή και άμεση επάνοδο στην εργασία μας.
Ελπίζοντας σε καλύτερες ειδήσεις στο μέλλον, ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που μάχονται και υπερασπιζονται τον κλάδο.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της ΟΣΕΔΑΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις