Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Γιόρτασαν τα ονομαστήρια του πρ. Μητροπολίτη Αμβροσίου

Αιγιάλεια: Γιόρτασαν τα ονομαστήρια του ...

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης

Με αφορμή τον εορτασμό των ονομαστηρίων του Μητροπολίτη πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου η τοπική Μητρόπολη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

"Τη Δευτέρα 7η Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία τιμάται η μνήμη του Αγίου Αμβροσίου, Επισκόπου Μεδιολάνων, εορτάστηκαν με την πρέπουσα ιεροπρέπεια, κατά την τάξη της Αγίας μας Εκκλησίας, τα σεπτά ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, πλαισιούμενου από τον π. Ιωακείμ Βενιανάκη, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως και τον π. Χρυσόστομο Μυλωνά, Αρχιμανδρίτη.

Με τη λήξη της Θείας Λειτουργίας, τον εορτάζοντα Αρχιερέα, ο οποίος παρευρισκόταν συμπροσευχόμενος στο Ιερό του Ναού, προσφώνησε εγκάρδια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, εκφράζοντας αισθήματα σεβασμού και ευχόμενος ο Πανάγαθος Θεός να του χαρίζει υγεία, μακροημέρευση και δύναμη ψυχής.

Ακολούθως ο εορτάζων συγκινημένος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο για την τιμή και την πνευματική χαρά που του επιφύλαξε".

        

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις