Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Από τις 23 Νοεμβρίου τέλος η τράπεζα Πειραιώς, στην Πανεπιστημιούπολη

Πάτρα: Από τις 23 Νοεμβρίου τέλος η τράπ...

Μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Ρίου

Από τις 23 Νοεμβρίου θα σταματήσει να λειτουργεί το μικρό υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη. Το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετούσε  όλο τον πρώην Δήμο Ρίου, ιδιαίτερα ηλικιωμένους (ευπαθείς ομάδες) που δεν γνωρίζουν από ίντερνετ. Πλέον οδηγούνται, σε ένα μικρό υποκατάστημά της, στο ισόγειο του Περιφερειακού Νοσοκομείου.

Όπως ανέφερε, στην διαδικτυακή ομάδα Πάτρα, η πόλη της καρδιάς μας ο διαχειριστής της Κωνσταντίνος Μπουρδούλης: κλείνει η τράπεζα «Πειραιώς» που λειτουργεί στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας, εξυπηρετώντας χιλιάδες φοιτητές και εργαζόμενους του Πανεπιστημίου, καθώς και χιλιάδες κατοίκους του πρώην Δήμου Ρίου (12 κοινότητες).

Οι πελάτες της οδηγούνται για συναλλαγές, ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι κάτοικοι (ευπαθείς ομάδες) που δεν γνωρίζουν από ίντερνετ, σε ένα μικρό υποκατάστημά της, εντός του ισογείου του Περιφερειακού Νοσοκομείου (Νοσοκομείο αναφοράς για τον Κορωνοϊό), με ότι αυτό συνεπάγεται.

Είναι προφανές ότι απαιτείται ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ της απαράδεκτης αυτής απόφασης της διοίκησης της τράπεζας «Πειραιώς».

* Στην αναρτημένη ανακοίνωση της τράπεζας, αναφέρεται, γενικά και αόριστα, ότι «Στις 23/11 Οι εργασίες του Καταστήματος μεταφέρονται στο Ρίο», αποκρύπτοντας, ότι μεταφέρονται ΜΕΣΑ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ του ΡΙΟΥ», εν μέσω ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

* Ο χώρος που λειτουργεί τώρα η τράπεζα «Πειραιώς», στο Πανεπιστήμιο («Πάρκο της Ειρήνης») πέραν των άλλων (απέραντο χώρο παρκαρίσματος, μεγάλους στεγασμένους εξωτερικούς χώρους αναμονής, κ.λ,π.), τηρεί και τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας, που απαιτούνται για τον Κορωνοϊό covid-19.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις