Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Άνοδος αποδεικνύει έμπρακτα ότι αποτελεί ένα πραγματικά σύγχρονο φροντιστήριο

Η Άνοδος αποδεικνύει έμπρακτα ότι αποτελ...

Η εκπαιδευτική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά

Το Φροντιστήριο Άνοδος, όπως και τον περασμένο Μάρτιο κατά την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού και το πρώτο γενικό lockdown, έτσι και τώρα προσαρμόστηκε άμεσα στις συνθήκες της καραντίνας, υιοθετώντας την εξ αποστάσεως διδασκαλία και στήριξη για τους μαθητές του, με την χρήση του διαδικτύου.


Με υψηλό αίσθημα ασφάλειας και ευθύνης, έχοντας πλέον και τη σχετική εμπειρία και τεχνογνωσία στην τηλεκπαίδευση, το φροντιστήριο δεν έχασε ούτε μια μέρα και οι μαθητές του παρακολουθούν κανονικά τα μαθήματά τους.


Στην Άνοδο συνεχίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία κανονικά, με τρόπο αποτελεσματικό. Αυτό φάνηκε και την περασμένη εκπαιδευτική χρονιά όταν, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικράτησαν, λίγους μόλις μήνες μάλιστα πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις, το Φροντιστήριο Άνοδος κατέγραψε ξανά, όπως και κάθε χρόνο, συντριπτικά ποσοστά εισαγωγής των μαθητών του, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η Άνοδος είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την ετοιμότητά της να υιοθετήσει άμεσα εναλλακτικούς τρόπους συνέχισης της διδασκαλίας σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, αποδεικνύοντας τελικά στην πράξη ότι είναι ένα πραγματικά σύγχρονο Φροντιστήριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά