Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βιωματικό Εργαστήρι για παιδιά 4-7 ετών έγινε στην Κίνηση «Πρόταση»

Πάτρα: Βιωματικό Εργαστήρι για παιδιά 4-...

Με θέμα «Κράτα με να σε κρατώ» - Το επόμενο εργαστήρι είναι για το Σάββατο 14/11/2020

 Το περασμένο Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Κίνησης «Πρόταση» το πρώτο βιωματικό εργαστήριο παιδιών 4-7 ετών μαζί με τους γονείς τους, τηρώντας τα απαιτούμενα όσον αφορά στα μέτρα ασφάλειας λόγω της πανδημίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες, παιδιά, γονείς, εμψυχωτές, με ιδιαίτερη προσμονή, ξεκίνησαν και φέτος ένα δημιουργικό ταξίδι αναζήτησης, έκφρασης, προβληματισμού, αλληλεπίδρασης και ενδυνάμωσης.

Η γνωριμία και η εξοικείωση με το χώρο, αποτέλεσαν τους βασικούς θεματικούς άξονες του πρώτου εργαστηρίου, ως απαραίτητα στοιχεία για τη σύνδεση και την ελεύθερη έκφραση των μελών στα πλαίσια της ομάδας. Αξιοποιώντας βιωματικές διεργασίες όπως το παιχνίδι, τη μουσικοκινητική και τη συζήτηση, τα μέλη αλληλοσυστήθηκαν, εξέφρασαν τις προσδοκίες τους και διερεύνησαν τις επιθυμίες τους σε σχέση με τη θεματολογία των φετινών εργαστηρίων.

Η συνάντηση όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε με χαρούμενη διάθεση, ικανοποίηση και προσμονή για το επόμενο εργαστήριο που θα γίνει, το Σάββατο 14/11/2020.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις