Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιερώνυμος: «Βαθύτατα συγκλονισμένος» για τον αδόκητο χαμό των δύο μαθητών

Ιερώνυμος: «Βαθύτατα συγκλονισμένος» για...

Συντετριμμένη και η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως από τον τραγικό χαμό των δύο μαθητών στη Σάμο

«Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό των δύο μαθητών από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την ακριτική μας Σάμο. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους και να δίδει παρηγορία και δύναμη στους οικείους τους. Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος. Είθε να μην υπάρξουν άλλες απώλειες ανθρώπινων ζωών και η μεγάλη δοκιμασία των συνανθρώπων μας να λάβει τέλος το ταχύτερο δυνατόν», τόνισε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στέκεται αρωγός στους εμπερίστατους αδελφούς μας στη Σάμο και ήδη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μητροπολίτη Σάμου Ευσέβιο για να του εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του. Έθεσε, μάλιστα, στη διάθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και της Πολιτείας όλες τις δομές του φιλανθρωπικού και κοινωνικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Στο μεταξύ «συντετριμμένη» δήλωσε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, σε ανάρτηση της σε κοινωνικό δίκτυο, αναφορικά με τον θάνατο των δύο μαθητών, μετά το σεισμό στη Σάμο. Η Υπουργός Παιδείας εξέφρασε τα συλλυπητήριά της, σημειώνοντας: «Οι σκέψεις μας με τις οικογένειες των παιδιών».

Αναλυτικότερα, η ανάρτηση της Υπουργού στο twitter έχει ως εξής: «Είμαι συντετριμμένη από τον τραγικό χαμό δύο μαθητών από το σεισμό της Σάμου. Οι μαθητές ήταν καθ' οδόν για το σπίτι τους όταν καταπλακώθηκαν από έναν τοίχο. Τα λόγια φτωχά. Οι σκέψεις μας με τις οικογένειες των παιδιών. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε οικείους, φίλους, συμμαθητές».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις