Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Coffee Island είναι η 1η εταιρεία καφεστίασης στην Ελλάδα με πιστοποίηση, Covid Shield της TUV Austria

Η Coffee Island είναι η 1η εταιρεία καφε...

Από την αρχή της πανδημίας, η Coffee Island ακολούθησε ένα υποδειγματικό σύστημα εφαρμογής των κατάλληλων μέτρων και διαδικασιών για τη μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του Covid-19

Η Coffee Island αποτελεί την πρώτη αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα, που πιστοποιείται από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα TÜV Austria, με το πρωτοποριακό σχήμα Covid Shield, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της για διασφάλιση της προστασίας της δημόσιας υγείας στις εγκαταστάσεις της.

Το εν λόγω Σχήμα όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, καθορίζει θεμελιώδεις απαιτήσεις και διαδικασίες, τις οποίες ένας Οργανισμός πρέπει να εφαρμόσει και οι οποίες επαληθεύουν ότι η λειτουργία του είναι πάντα εναρμονισμένη με τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Από την αρχή της πανδημίας η Coffee Island ακολούθησε πιστά ένα υποδειγματικό σύστημα εφαρμογής των κατάλληλων μέτρων και διαδικασιών με στόχο τη μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του Covid-19 και την προστασία των πελατών και των εργαζομένων σε όλο το δίκτυό της.

Το καινοτόμο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης Covid Shield, βάσει του οποίου η εταιρεία πιστοποιήθηκε προ ολίγων ημερών σε επίπεδο Principal, αποτελεί το πρώτο παγκοσμίως ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης, αναφορικά με τη λήψη μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό.

«Από το ξέσπασμα της πανδημίας, θέσαμε σε απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων των εργαζομένων και των πελατών μας, τηρώντας ευλαβικά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Στο πλαίσιο αυτό, αναβαθμίσαμε και αναπροσαρμόσαμε όλες τις διαδικασίες μας.

Η πιστοποίηση αυτή αναδεικνύει τη δέσμευσή μας να μεριμνούμε για ένα ασφαλές «σήμερα και αύριο» όσων μας επιλέγουν καθημερινά. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κωσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά