Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εντοπίστηκε σκυλίτσα στην Περιμετρική Πατρών μετά την Οβρυά στο ρεύμα προς Αθήνα

Εντοπίστηκε σκυλίτσα στην Περιμετρική Πα...

Φιλόζωος οδηγός σταμάτησε το όχημα του και ειδοποίησε την Ολυμπία Οδό, όχημα ασφαλείας της οποίας κατέφθασε και πήρε το ζωάκι που έμοιαζε να τα έχει χαμένα

Ένα σκυλάκι γένους θηλυκού εντοπίστηκε από συμπολίτη μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 23/10/2020 στην Περιμετρική Πατρών στο ύψος μετά τον κόμβο της Οβρυάς στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ο συμπολίτης σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητο του όπου επέβαινε με τον γιο του στην Λ.Ε.Α. – Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης και έβαλαν το σκυλάκι σε ασφαλές σημείο και κατόπιν ειδοποίησε το 100 και την Ολυμπία οδό και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έφθασε όχημα ασφαλείας τις Ολυμπίας Οδού και περισυνέλεξε ο οδηγός του το μικρό σκυλάκι. Μάλιστα όπως μας περιγράφει ο συμπολίτης, ο οδηγός του οχήματος ασφαλείας ήταν φιλικός και στοργικός με το σκυλάκι που προφανώς είχε χαθεί.  

Αν πράγματι η σκυλίτσα αυτή έχει χαθεί και γνωρίζει κάποιος την οικογένεια της ας επικοινωνήσει με την Ολυμπία Οδό όπου και θα ενημερωθεί που βρίσκεται το σκυλάκι, στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610420441.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις