Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν άρεσαν οι «χοροί» της επιτροπής «Ελλάδα 2021»- «Πήρε φωτιά» το twitter

Φωτ. eurokinissi

Φωτ. eurokinissi

Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το βιντεοκλίπ για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 που θύμισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Aθήνας

Με σχόλια για το βιντεοκλίπ που παρουσίασε η Επιτροπή «Ελλάδα 2021», για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821 «γέμισαν» τα social media.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού "Ας κρατήσουν οι χοροί" του Διονύση Σαββόπουλου, βλέπουμε νεαρούς χορευτές και  παιδιά ντυμένα στα λευκά.  Για τις ανάγκες του εορτασμού, το τραγούδι που πρωτοκυκλοφόρησε το 1983 με τον δίσκο του Διονύση Σαββόπουλου «Τραπεζάκια έξω», βιντεοσκοπήθηκε με νέα ενορχήστρωση και ερμηνεία από επτά χορωδίες: La Familia, Εστίας Νέας Σμύρνης, Υπουργείου Εσωτερικών, Εθνικού Ωδείου, Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου, Musica, ΟΤΕ και Ωδείου Αθηνών.  Το βιντεοκλίπ γυρίστηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στην Αγορά του Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

"«Ας κρατήσουν οι χοροί». Ένα τραγούδι που περιγράφει το κοινό μας ταξίδι: Σε αυτά τα 200 χρόνια, η «σύναξή» μας ξεδιπλώθηκε, ο «δεσμός μας πύκνωσε», πέσαμε, ξανασηκωθήκαμε & γράψαμε ιστορία». Το 2021 συνεχίζουμε το ταξίδι μας κοιτώντας μπροστά!" ήταν τα λόγια της Επιτροπής παρουσιάζοντας το βιντεικλίπ.

Ωστόσο, όπως και το σήμα της Επιτροπής είχε διχάσει, έτσι και το συγκεκριμένο βίντεοκλιπ, άλλους τους συγκίνησε και άλλους τους απογοήτευσε. 

Αρκετοί σχολίασαν πως δεν υπήρχε καμία απολύτως έμπνευση και ότι το αποτέλεσμα θυμίζει τους Ολυμοπιακούς αγώνες της Αθήνας, το 2004. Άλλοι σχολίασαν πως πρόκειται για κάτι που καμια σχέση δεν έχει με την επανάσταση του 1821. 

Τι έγραψαν οι χρήστες στα μέσα μέσα κοινωνικής δικτύωσης....

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις