Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου: Απέραντη θλίψη για το χαμό της Κατερίνας Υφαντή

Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου: Απέραντη θλίψη...

Συλλυπητήριο μήνυμα

Στο συλλυπητήριο μήνυμα της  προέδρου του ιατρικού συλλόγου Αιγίου Νίκης Πολίτου -Μαλεβίτη για το θάνατο της παιδιάτρου Κατερίνας Υφαντή αναφέρεται:

Με βαθειά συγκίνηση και θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα  την αγαπημένη μας συνάδελφο και φίλη παιδίατρο Κατερίνα Υφαντή. Αν και ξέραμε τον αγώνα που έδινε, δεν φαντασθήκαμε ότι θα είχε τόσο γρήγορο και άδικο τέλος. Όμως η ίδια είχε απόλυτη συνείδηση της κατάστασής της και με φοβερή ψυχραιμία τον τελευταίο καιρό ανέφερε συχνά  τα περιορισμένα χρονικά όρια ζωής που πλέον είχε. Ευχήσου μου να μην πονάω μόνο έλεγες! Ευτυχώς η ασθένεια σεβάστηκε την επιθυμία σου και δεν σε ταλαιπώρησε όσο θα μπορούσε αγαπημένη μας Κατερίνα.

            Όμως η Κατερίνα Υφαντή μπορούσε να προσφέρει τόσα πολλά ακόμη, δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της σε όλες τις δραστηριότητες της. Σαν σύζυγος, μητέρα, γιατρός, πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αιγίου, είχε τόσα πολλά ακόμη να προσφέρει αλλά και την είχαν τόσο πολύ ανάγκη όλοι:

η οικογένεια της, τα αγαπημένα της παιδιά αλλά και τα πολλά «παιδιά» που μεγάλωσε και περιέθαλψε στο ιατρείο της. Άριστη παιδίατρος, με πραγματική αγάπη στη άσκηση της ιατρικής την οποία με πόνο ψυχής πρόωρα  και αναγκαστικά διέκοψε.

            Η ευγένεια, η καλλιέργεια και το ήθος χαρακτήριζαν την πολύ αξιόλογη αλλά πολύ χαμηλών τόνων προσωπικότητα της. Η Κατερίνα έφυγε αναπάντεχα, όμως δεν θα ξεχαστεί. Δεν θα την ξεχάσουμε, γιατί το φως και η καλοσύνη που σκόρπισε με το πέρασμά της από τον προσωρινό αυτόν κόσμο, δεν θα σβήσει με τον θάνατό της.

            Στον  αγαπημένο της  σύζυγο, στα λατρεμένα  της παιδιά, στα αδέλφια της αλλά και στους φίλους και όσους τη γνώρισαν, μένει η ζεστασιά και η περηφάνεια της παρουσίας της, η εντιμότητα και οι ηθικές βάσεις του παραδείγματός της.

Ας είναι αιώνια σου η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Κατερίνα, θα  σε σκεφτόμαστε πάντα με αγάπη ...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις