Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο "Τζόκερ" Χοακίν Φίνιξ θα ερμηνεύσει τον Ναπολέοντα σε μία νέα ταινία

Ο "Τζόκερ" Χοακίν Φίνιξ θα ερμ...

Επίσης η Τζένιφερ Λόρενς, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο καθώς και οι Μέριλ Στριπ και Κέιτ Μπλάνσετ θα παίξουν σε μία νέα ταινία παραγωγής του Netflix

Ο 46χρονος Joaquin Phoenix - Χοακίν Φίνιξ που κέρδισε δικαίως τον περασμένο Φεβρουάριο το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του ως «Τζόκερ», αναμένεταθ όπως έγινε γνωστό, να υποδυθεί τον Γάλλο στρατηγό και αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη σε νέα ταινία σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ με τίτλο «Kitbag».

Στο νέο αυτό φιλόδοξο κινηματογραφικό πρότζεκτ, ο 82χρονος Βρετανός σκηνοθέτης του «Μονομάχου», του «Άλιεν» και του «Blade Runner» αλλά και του «Θέλμα και Λουίζ» θα συνεργαστεί και πάλι με τον Φίνιξ, είκοσι σχεδόν χρόνια μετά την ταινία « Μονομάχος –Gladiator» σ’ ένα ακόμη επικό ιστορικό δράμα σε σενάριο του Ντέιβιντ Σκάρπα.

Ο τίτλος της ταινίας «Kitbag» που σημαίνει στρατιωτικός σάκος, φέρεται να προέρχεται από τη φράση «υπάρχει το υλικό ενός στρατηγού στον σάκο κάθε στρατιώτη». Με άλλα λόγια, κάθε μεγάλος στρατιωτικός αξιωματικός ξεκίνησε ως στρατιώτης, αλλά μόνο μερικοί επιλεγμένοι έχουν αυτό που χρειάζεται για να οδηγήσουν τους άνδρες στη μάχη, όπου ο θάνατος καραδοκεί.

Στο μεταξύ δύο πολύ λαμπεροί Χολυγουντιανοί σταρ που έχουν τιμηθεί και με Όσκαρ ερμηνείας, η Τζένιφερ Λόρενς και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία με τίτλο «Don't Look Up».

Η 30χρονη Τζένιφερ Λόρενς που κατάφερε να προταθεί για το βραβείο Όσκαρ τέσσερις φορές σε έξι χρόνια (κατακτώντας το, το 2013 για το φιλμ «Silver Linings Playbook – Οδηγός αισιοδοξίας») απουσίαζε το τελευταίο διάστημα από τη μεγάλη οθόνη. Η τελευταία φορά που τη χάρηκε την Λόρενς το κοινό ήταν το 2019 σε μία σύντομη εμφάνιση στην ταινία «X Men: Dark Phoenix».

Τώρα η λαμπερή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία, παραγωγής της πλατφόρμας του Netflix, «Don't Look Up», μαζί με μία πλειάδα ηθοποιών της «πρώτης γραμμής», όπως τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, την 3 φορές βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ, την 2 φορές βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ, τον Τιμοτέ Σαλαμέ και τον Μάθιου Πέρι.

Τέλος οι εκπλήξεις με το καστ των ηθοποιών της συγκεκριμένης παραγωγής δεν σταματούν εκεί καθώς την ομάδα των καταξιωμένων ηθοποιών θα συμπληρώσουν & η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε και ο ράπερ Κιντ Κάντι.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο 52χρονος Άνταμ Μακέι, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Ο Άνταμ ΜακΚέι έχει υπογράψει αξιόλογες ταινίες που έφτασαν έως τα Όσκαρ όπως το «Το Μεγάλο Σορτάρισμα» και το πολιτικό δράμα «Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία».

Η Λόρενς και  ο ΝτιΚάπριο θα υποδυθούν δύο αστρονόμους χωρίς μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι ένας γιγαντιαίος αστεροειδής κατευθύνεται προς τη Γη και πρόκειται να την καταστρέψει.

Η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα τον επόμενο μήνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 στην πλατφόρμα του Νetflix και σε επιλεγμένους κινηματογράφους.

Με πληροφορίες & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture