Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Θετικός καθηγητής σε Λύκειο της Πάτρας- Κλείνουν τρία τμήματα

Κορωνοϊός: Θετικός καθηγητής σε Λύκειο τ...

Απολύμανση στον χώρο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε εκπαιδευτικός του 2ου Γενικού Λυκείου της Πάτρας με αποτέλεσμα να κλείνουν μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου τρία τμήματα του σχολείου.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση κλειστά θα παραμείνουν τα τμήματα Β1, Β2 και Β3 ενώ οι μαθητές των συγκεκριμένων τάξεων θα οφείλουν να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος έγινε απολύμανση.

Η Διεύθυνση του Λυκείου ενημερώνει  τους γονείς των μαθητών και προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

"Αναστολή δια ζώσης διδασκαλίας για τα τμήματα Β1, Β2 και Β3.

Αγαπητοί κηδεμόνες των μαθητών μας

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την εμφάνιση σήμερα 15-10-2020, επιβεβαιωμένου κρούσματος covid19 σε εκπαιδευτικό του Σχολείου μας, έγιναν οι εξής προβλεπόμενες ενέργειες:

Ενημερώθηκαν όπως προβλέπεται ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Ν. Αχαΐας, και η Πολιτική Προστασία.

Κλήθηκε η υπεύθυνη υπηρεσία του Δήμου Πατρέων και έγινε απολύμανση των  χώρων του κτιρίου.

Με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναστέλλεται η δια ζώσης διδασκαλία για τα τμήματα Β1, Β2 και Β3. Οι μαθητές των τριών τμημάτων αυτών θα πρέπει να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό (καραντίνα) μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου και να επανέλθουν στο Σχολείο στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη. Τα τμήματα Β1, Β2 και Β3 μπαίνουν από αύριο σε τηλεκπαίδευση, θα συνδέονται δηλαδή με τον αντίστοιχο καθηγητή, μέσω της εφαρμογής Webex, σύμφωνα με το ωράριο και το πρόγραμμα του Σχολείου."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις