Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 οι εκθέσεις του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2...

Φιλοξενήθηκαν στα Παλαιά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 με ιδιαίτερη επιτυχία η λειτουργία των θεματικών, εκθεσιακών ενοτήτων με έμπνευση και αναφορά στο Πατρινό Καρναβάλι που φιλοξενήθηκαν στα Παλαιά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Επρόκειτο για την εικαστική εγκατάσταση «Εκ-Μαγεία» και την ομαδική έκθεση Πατρινών καλλιτεχνών «Μεταμόρφωσις-Μέθεξις» που φιλοξενήθηκαν σε δυο αίθουσες των Παλαιών Σφαγείων, για την καρναβαλική κατασκευή του Καρναβαλικού Εργαστηρίου με αφορμή τον κορωνοϊό και επίκεντρο τον άνθρωπο και το Πατρινό Καρναβάλι που φιλοξενήθηκε στον υπαίθριο χώρο των Παλαιών Σφαγείων και για την έκθεση αρχειακών καρναβαλικών φωτογραφιών που φιλοξενήθηκε στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Και οι τέσσερις εκθεσιακές ενότητες άρχισαν στις 21 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού Sparc που υλοποιήθηκε έως και τις 27 Σεπτεμβρίου και το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2014 – 2020».

Ωστόσο κατόπιν αιτήματος του κοινού πήραν παράταση έως και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια της παράτασης για το κοινό έγιναν ξεναγήσεις στις εκθεσιακές ενότητες των Παλαιών Σφαγείων από μέλη της διεπιστημονικής επιτροπής λειτουργίας των Παλαιών Σφαγείων.

*Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας ευχαριστεί δημοσίως θερμά το κοινό για την ανταπόκρισή του και το σημαντικό ενδιαφέρον του και ανανεώνει το ραντεβού μαζί του για μελλοντικές δράσεις. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture