Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Παρατείνονται οι "καρναβαλικές" εκθέσεις σε Παλαιά Σφαγεία και Ρήγα Φεραίου

Παρατείνονται οι "καρναβαλικές"...

Έως και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου

Παρατείνεται από την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 η διάρκεια της εικαστικής εγκατάστασης «Εκ-Μαγεία», της ομαδικής έκθεσης Πατρινών καλλιτεχνών «Μεταμόρφωσις-Μέθεξις», που φιλοξενούνται σε αίθουσες των Παλαιών Σφαγείων στην Ακτή Δυμαίων, της έκθεσης της κατασκευής του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων με αφορμή τον κορωνοϊό και επίκεντρο τον άνθρωπο και το Καρναβάλι της Πάτρας που φιλοξενείται στον υπαίθριο χώρο των Παλαιών Σφαγείων καθώς και της έκθεσης αρχειακών καρναβαλικών φωτογραφιών από τα αρχεία της ΚΕΔΗΠ και του Νίκου Ε. Πολίτη που κοσμούν τον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι καθημερινά από 19.00 έως 22.00. Θα υπάρχουν καθημερινά θεματικές ξεναγήσεις στις εκθεσιακές ενότητες στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων από τις 19.00 έως τις 21.00 από  μέλη της 7μελούς Διεπιστημονικής Ομάδας που θα βρίσκονται στο χώρο για το κοινό.

Η παράταση της διάρκειας των εκθεσιακών ενοτήτων υπαγορεύτηκε λόγω της αυξημένης προσέλευσης και ενδιαφέροντος του κοινού τις προηγούμενες μέρες και κατόπιν αιτήματος πολλών συμπολιτών που δεν πρόλαβαν να τις επισκεφτούν.

Η εικαστική εγκατάσταση και οι εκθέσεις άρχισαν στις 21 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού Sparc που υλοποιήθηκε από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου και χρηματοδοτήθηκε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία-Interreg Greece-Italy 2014-2020.

Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Καρναβαλιού και το Φεστιβάλ Θεάτρου υλοποιήθηκαν από τον Δήμο Πατρέων στο πλαίσιο του έργου SPARC και η διοργάνωση των δράσεων υποστηρίζεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας (Συνδεδεμένος Εταίρος του Έργου).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture