Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Κανονικά λειτουργούν τα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων - Προβάλλουν 14 ταινίες!

Κανονικά λειτουργούν τα Odeon Veso Mare ...

Το μίνι lockdown που τέθηκε σε ισχύ στο νομό δεν περιελάμβανε τις κινηματογραφικές αίθουσες

Κανονικά συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων καθώς λόγω του μίνι lockdown που αποφασίστηκε από την Πολιτική Προστασία από την Τρίτη 6/10/2020 και έως τη Δευτέρα 12/10 υπήρξε σύγχυση από κάποιους πως περιελάμβανε και τα σινεμά κάτι που δεν ισχύει.

Μιλώντας στο thebest.gr ο διευθυντής των Odeon Veso Mare, Αλέξης Μπιτούνης ανέφερε πως οι προβολές συνεχίζονται κανονικά και αυτήν την ενημέρωση έχουν και από τα κεντρικά της Odeon στην Αθήνα ενώ για το κυλικείο που λειτουργεί στα πολυσινεμά και διαθέτει άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος, αυτό κλείνει καθημερινά στις 22.30 το βράδυ.

Οι θεατές υποχρεούνται εντός του χώρου των Οdeon Veso Mare και στις αίθουσες προβολής να φορούν μάσκες στο πρόσωπο ενώ στη λήξη κάθε προβολής οι θεατές αποχωρούν από άλλη έξοδο για την αποφυγή συνωστισμού.

Μάλιστα τη νέα εβδομάδα τα Odeon Veso Mare προτάσσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με 8 φετινές ταινίες από τις προηγούμενες εβδομάδες που συνεχίζονται (ανάμεσα τους και το "Tenet" του Κρίστοφερ Νόλαν) μαζί και με 6 κλασικές ταινίες της Paramount που είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι σε επανέκδοση σε νέες ψηφιακά επεξεργασμένες κόπιες.

Βέβαια η εδώ διεύθυνση των πολυσινεμά αναμένει και τις νέες αποφάσεις που θα ισχύσουν και για τις κλειστές αίθουσες της Αττικής το ερχόμενο διάστημα καθώς και τα νέα δεδομένα για τη χωρητικότητα και την γενικότερη λειτουργία των σινεμά και των θεάτρων τη χειμερινή σαιζόν 2020-2021.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture