Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Δύο κρούσματα και δύο κλειστά τμήματα στο 13ο Δημοτικό σχολείο της Πάτρας

Κορωνοϊός: Δύο κρούσματα και δύο κλειστά...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Έγινε απολύμανση

Δύο κρούσματα κορωνοϊού στο 13ο Δημοτικό σχολείο της Πάτρας εντοπίστηκαν τις προηγούμενες μέρες. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο κρούσμα εντοπίστηκε στο Τμήμα Β2 το βράδυ της Δευτέρας ενώ το δεύτερο κρούσμα εντοπίστηκε στην Α τάξη, το βράδυ της Τρίτης.

Ο Διευθυντής του σχολείου από το βράδυ της Δευτέρας ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας, και την Πρωτοβάθμια αλλά και την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού. Οι δύο τάξεις έκλεισαν, έγινε απολύμανση από τον Δήμο και ξεκίνησε και ιχνηλάτηση.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Τάκης Πετρόπουλος: «με απόλυτη συνέπεια και έγκαιρα ακολουθήθηκε το προβλεπόμενο Πρωτόκολλο. Όμως το προβλεπόμενο πρωτόκολλο αποδεικνύεται επισφαλές για την υγεία των μαθητών, των εκπαιδευτικών, κυρίως γιατί στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης δεν γίνονται άμεσα τεστ σε όσους έχουν έρθει σε επαφή με τα άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό. Έχουμε επισημάνει, ως δημοτική Αρχή, και σε όλους τους τόνους ότι είναι απαράδεκτο να θεωρείτε κόστος η υγεία μαθητών, γονιών, εκπαιδευτικών και να την βάζει η κυβέρνηση στη Κυβέρνηση στη δημοσιονομική της εξίσωση. Γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να γίνονται τεστ αλ΄΄α δεν το κάνει γιατί αυτό έχει κόστος. Η προσπάθεια όσων προσπαθούν να μετακυλήσουν ευθύνες της κυβέρνησής σε άλλους θα πέσει στο κενό. Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί έχουν μάτια να δουν και μυαλό να κρίνουν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις