Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Το νέο αίμα της stand up σκηνής, Μιχάλης Σεβαστέρης θα παρουσιάσει την 1η του σόλο παράσταση

Το νέο αίμα της stand up σκηνής, Μιχάλης...

Με τίτλο "Είμαι Βίγκαν", από τις 16/10 σε ανοιχτό καφέ μπαρ στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη

To νέο αίμα της stand up σκηνής, ο 26χρονος Μιχάλης Σεβαστέρης θα πραγματοποιήσει την παράσταση με τίτλο «Είμαι Βίγκαν», την 1η του σόλο δουλειά και όπως διευκρινίζεται οι προγραμματισμένες παραστάσεις θα δοθούν σε ανοιχτό χώρο (καφέ – bar) & πιο συγκεκριμένα στο Foka Negra, στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη 32, στην Κυψέλη, στην Κυψέλη.

Όπως αναφέρει η Βάσω Σωτηρίου που έχει την ευθύνη της προβολής & επικοινωνίας του stand up σώου του Μιχάλη Σεβαστέρη, «τον Μιχάλη δεν τον ήξερα. Δεν είναι από τους αναγνωρισμένους stand up κωμικούς, δεν είχε φτάσει στα αυτιά μου. Πριν μια βδομάδα, έκανα ένα ραντεβού μαζί του για να τον γνωρίσω. Μακάρι να μπορούσα να μοιραστώ μαζί σας αυτά που είπαμε και αυτά που ένιωσα γι’ αυτό το παιδί (26 ετών). Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως γύρισα στο γραφείο με την καρδιά μου γεμάτη συναισθήματα και με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Του υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα για να γίνει γνωστή η δουλειά του. Αν τον γνωρίσετε, σίγουρα θα τον αγαπήσετε όπως εγώ.  Ρίξτε μια ματιά στο βιογραφικό του και θα πάρετε μια ιδέα για ποιο λόγο ένιωσα ότι ένιωσα».

Ο ταλαντούχος Μιχάλης Σεβαστέρης έρχεται λοιπόν με την 1η του σόλο παράσταση να διακωμωδήσει τις τραγικές καταστάσεις που πέρασε σαν παιδί, έφηβος, ενήλικας, και που ακολουθώντας την μαθηματική ακολουθία θα περάσει και σαν γέρος. Γεγονότα που τον σημάδεψαν και τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα: Ένας πολύ ξεχωριστός, φωτεινός, γεμάτος χιούμορ νέος άνθρωπος. Και βίγκαν.

Στο stand-up show του «Είμαι Βίγκαν» θα μοιραστεί, μεταξύ άλλων, τις περιπέτειές του ως vegan:

Να βρει κοπέλα

Ν’ αποκτήσει φίλους

Να επιβιώσει σε ελληνικό εστιατόριο

και σε γυμναστήριο με ετήσια συνδρομή 39 €

Να χορτάσει.

Εντελώς ακίνητος για 60 λεπτά στη σκηνή, με poker face και κωμικός. Με μια πρώτη ματιά, κάτι δεν πάει καλά στην εξίσωση.

Και όμως ο Μιχάλης Σεβαστέρης -επαγγελματίας παίκτης πόκερ- προσεγγίζει το stand up με μια φρέσκια, ανατρεπτική ματιά. Μπορεί το ανέκφραστο πρόσωπό του και η έλλειψη κινήσεων να καθιστούν δύσκολο να καταλάβει κανείς τι σκέφτεται, τι έχει στο μυαλό του ή να τον «διαβάσει», αλλά είναι το κείμενό του αυτό που-ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής- υπόσχεται μια βραδιά ανακουφιστικού γέλιου, αισιοδοξίας και ανεμελιάς, κόντρα στις σκοτεινές εποχές που ζούμε.

Είμαι Βίγκαν - Μιχάλης Σεβαστέρης

Πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου 2020.

Στο Foka Negra, Φωκίωνος Νέγρη 32, Κυψέλη, τηλ.: 210 8210038.

Κάθε Παρασκευή έως και 13 Νοεμβρίου 2020.

Εισιτήριο: 6 €

Προπώληση: Στο 210 8210038 και στο ταμείο του καταστήματος

Facebook event: https://bit.ly/3mHMoZT

Προβολή και Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου-We Will.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture