Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Παπαδημάτος: Ο κ. Πελετίδης συνεχίζει την γνώριμη τακτική των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας

Νίκος Παπαδημάτος: Ο κ. Πελετίδης συνεχί...

Για προβλήματα που δεν δημιουργήθηκαν τώρα, αλλά είναι χρόνια στους χώρους της Υγείας και της Παιδείας

Η Δημοτική παράταξη Πάτρα Ενωμένη με επικεφαλής τον Νίκο Παπαδημάτο εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων!

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η παράταξη Πάτρα Ενωμένη, η εποχή επιβάλλει την πιστή τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ και την πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα, από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο ηλικιακά. Η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Πολιτείας είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε και κυρίως από τους υπεύθυνους φορείς, την Περιφέρεια, τον Δήμο και όλες Υγειονομικές υπηρεσίες που πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση.

Ο Δήμαρχος της Πάτρας, ενώ θα έπρεπε να μπει μπροστάρης και να είναι ηγέτης στην όλη προσπάθεια προς όφελος των δημοτών, δυστυχώς συνεχίζει την γνώριμη τακτική να συμμετέχει (για να μην πούμε να συνδιοργανώνει…) εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για προβλήματα που δεν δημιουργήθηκαν τώρα, αλλά είναι χρόνια στους χώρους της Υγείας και της Παιδείας και τα οποία έχουν αναδειχθεί πολλάκις από όλους μας.

Σε αυτό το κρίσιμο διάστημα που διανύουμε θα μπορούσε κάποιος να υποστείλει την σημαία της επαναστατικής γυμναστικής και των διαδηλώσεων…

Ο κ. Δήμαρχος εξακολουθεί να είναι αδιόρθωτος και αδιάφορος, μπροστά στο κομματικό όφελος και ειδικότερα το κομματικό όφελος του ΚΚΕ. Η θέση που κατέχει ο κ. Πελετίδης επιβάλει άλλες κινήσεις, σοβαρές και ώριμες, αντί να υποβαθμίζει με κραυγές τον κίνδυνο και μάλιστα σε μια άκαιρη χρονικά στιγμή.

Οι παθογένειες σε Υγεία και Παιδεία μπορεί να υπάρχουν, αλλά ο κ. Πελετίδης μοιάζει ώρες-ώρες να είναι εκτός πραγματικότητας.

Τέλος, στην προσπάθεια που επιβάλλεται να γίνει για να αντιμετωπιστεί με σοβαρό και επιστημονικό τρόπο το πρόβλημα με την πανδημία του ιού Covid-19, ο κ. Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή οφείλουν να επιστρατεύσουν και όλες τις δημοτικές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Ούτως ή άλλως εμείς θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια για την υγειονομική ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Όλα αυτά οφείλει να τα πράξει ο κ. Πελετίδης, σκεπτόμενος όχι φυσικά ως στέλεχος του ΚΚΕ, αλλά ως Δήμαρχος της Πάτρας και - κυρίως - ως γιατρός, αναφέρει τέλος η παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις