Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Καθηγήτριες & απόφοιτοι του Carierra Πάτρας, επιτυχημένες επαγγελματίες στον χώρο της ομορφιάς, μας συστήνονται

Καθηγήτριες & απόφοιτοι του Carierra...

Αν ονειρεύεσαι μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον χώρο της ομορφιάς, ο δρόμος σου περνάει από το Carierra Πάτρας

Σκέφτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον κόσμο της ομορφιάς; Στο Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών Carierra, μπορείς να εκπαιδευτείς στην αισθητική άκρων, στην αισθητική προσώπου και σώματος, στο μακιγιάζ, σε εναλλακτικές θεραπείες ομορφιάς και ό,τι αφορά στον τομέα της ομορφιάς και της περιποίσης, μέσα από τη διδασκαλία καταξιωμένων στο είδος τους καθηγητών, με πλούσια εμπειρία και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Δείτε μερικές από τις καθηγήτριες των τμημάτων αισθητικής της Carierra Patras:

Σταθούλια Ειρήνη

Αποφοίτησε από τη σχολή Freddy Make Up Stage, Freddy Kalobratso με άριστα, το 2008, και στη συνέχεια απορροφήθηκε αμέσως από την MAC Cosmetics όπου και εργάστηκε 7 έτη, δημιουργώντας ένα πολύ καλό όνομα στην εταιρία αλλά και στην Πάτρα δημιουργώντας το δικό της πελατολόγιο.  Συνεχίζει να μετεκπαιδεύεται σε όλες τις νέες τάσεις του μακιγιάζ, καθώς και των νέων τεχνικών. Ωστόσο, θέλοντας να μεταδώσει τις γνώσεις και την αγάπη της για την τέχνη του μακιγιάζ σε όσους αγαπούν τον κλάδο αυτό, την κέρδισε η διδασκαλία του αντικειμένου.  Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά concepts με την εταιρεία MAC, αλλά και με την σχολή Carierra Patras όπου έχει αναλάβει με τις μαθήτριές της την επιμέλεια του μακιγιάζ στην παιδική θεατρική παράσταση του Κομιτάτου, καθώς και σε παραστάσεις στα Καλάβρυτα, σε εκδηλώσεις σχολείων, σε δρώμενα δρόμου και σε καρναβαλικούς χορούς. 

Πέττα Γιώτα

Γεννημένη στην Πάτρα, αποφοίτησε από τη σχολή Άκρα Στα Άκρα το 2001 στην ειδικότητα Τεχνίτρια Άκρων & Ονυχοπλαστικής. Απέκτησε άμεσα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και από τότε εργάζεται στον χώρο της ομορφιάς ως τεχνίτρια άκρων στο κομμωτήριο Nopi’s Coiffures έως και σήμερα. Έχει αποκτήσει πολύτιμη επαγγελματική διορατικότητα και εμπειρία έχοντας επισκεφθεί πολλές εκθέσεις νυχιών και beauty shows και παρακολουθώντας σεμινάρια που εμπλουτίζουν τις γνώσεις τις σε νέες τεχνικές και προϊόντα. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει στενή συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στον χώρο των τεχνητών νυχιών Sergio Nails ως Product Quality Tester. Στον χώρο της εκπαίδευσης δραστηριοποιείται έξι χρόνια εκ των οποίων τα δύο τελευταία στη σχολή Carierra Patras.

Μπουχάγιερ Ανδριάννα

Αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Αισθητικής και Κοσμετολογίας στην Αθήνα. Συνεχίζει την εκπαίδευσή της παρακολουθώντας σεμινάρια για εξειδικευμένες τεχνικές μάλαξης, θεραπειών spa και management ινστιτούτων. Έχει 15χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αισθητικής ως spa manager αλλά και ως spa therapist,  σε ινστιτούτα, spa και ξενοδοχεία, όπως τα Laser beauty, New day, Medi Prinou, Laserline clinics, Iassis cosmetic Ζακύνθου, Porto Rio spa and health club ****, Florida blue bay resort and spa *** κ.ά.  Εντάχθηκε στην ομάδα της Carierra τα τελευταία 4 χρόνια όπου έχει αναλάβει την εκπαίδευση στον τομέα της αισθητικής προσώπου και σώματος και spa trainer.

Επαγγελματίες από διάφορους χώρους ομορφιάς, απόφοιτοι της Carierra Patras μιλάνε για την εμπειρία τους: 

Μάρκου Λένα-Υπεύθυνη καταστήματος NYX Professional Makeup στην Πάτρα :"Μόνο καλά λόγια έχω να πω για την Carierra. Πιστεύω ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να είχα κάνει. Με βοήθησε πολύ να μπω στον χώρο της αισθητικής, διδάσκοντάς μου τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται μια σωστή make up artist και έτσι ξεκίνησα την καριέρα μου επαγγελματικά στην ΜAC COSMETICS, όπου παρέμεινα για αρκετά χρόνια και πλέον εργάζομαι ως υπεύθυνη στην NYX Professional Makeup"

Αναστασοπούλου Βαλέρια - Ιδιοκτήτρια του Laxmi Make up Room στην Πάτρα και make up artist :"Σαν επιχειρηματίας, λόγω του ότι είχα κατάστημα, αποφάσισα να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να δραστηριοποιηθώ στο επαγγελματικό μακιγιάζ σαν Makeup artist. Η Carierra λοιπόν με την πολυετή πείρα της στον χώρο της εκπαίδευσης με τους καταξιωμένους εκπαιδευτικούς της μου έδωσαν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για το ξεκίνημα της καριέρας μου."

Δούβρη Κυριακή - Ιδιοκτήτρια του Edem Spa Χαμάμ & Μασάζ στην Πάτρα και spa therapist : "Το κομμάτι της κατάρτισής μου ως spa therapist που πραγματοποιήθηκε στην Carierra ήταν τόσο πλήρες όσο επιθυμούσα. Οι γνώσεις που απέκτησα με βοήθησαν να αισθανθώ σίγουρη για τις ικανότητές μου και να κάνω το επόμενο βήμα, που ήταν το στήσιμο της δικής μου επιχείρησης spa. To Eδέμ Spa είναι σήμερα ένα πρότυπο spa  πόλης στην Πάτρα και κάποιες από τις θεραπεύτριες που απασχολεί είναι επίσης απόφοιτες της Carriera. Η εκπαιδεύτριά μου κυρία Ανδριάνα Μπουχάγιερ με δίδαξε άριστα την τέχνη του μασάζ και την ευχαριστώ γι΄ αυτό. Ελπίζω η Carierra να συνεχίσει το ίδιο επιτυχημένα την πορεία της και στο μέλλον."

 

 

Καράβελα Αναστασία- Makeup artist /Floor Manager στα Sephora, Αθήνα :"Η σχολή Carierra Πάτρας είναι από τις πιο αξιόλογες σχολές επαγγελματικής κατάρτισης. Αισθάνομαι ευγνώμων που υπήρξα σπουδάστρια της σχολής καθώς αποτελείται από επαγγελματίες καταξιωμένους στον χώρο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσω γερές βάσεις και να εξελίξω το επάγγελμα μου όπως είχα ονειρευτεί !Όλα τα εφόδια ήταν η αρχή της καριέρας μου στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και αυτή την στιγμή εργάζομαι ως Makeup artist /Floor Manager στα Sephora της Αθήνας . Ευχαριστώ τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου στα πρώτα μου βήματα και με το ήθος και τον χαρακτήρα τους ακόμη και σήμερα με στηρίζουν μετά την αποφοίτηση μου"

Αντωνοπούλου Μαρία - Make up artist : "Αν δε σου αρκεί απλά να εργάζεσαι αλλά θες να δημιουργείς μέσα από τη δουλειά σου, αν ο στόχος σου είναι να ξεχωρίζεις σε ότι κάνεις, κάνε το μέλλον να σου ανήκει στην τοπική σχολή Carierra Patras με τη διδασκαλία των κορυφαίων."

Χωραφά Μαρία - Make up artist: "Η φοίτησή μου στο Carierra Patras υπήρξε για μένα σταθμός. Η δημιουργικότητα σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τα άρτια οργανωμένα εργαστήρια μου έδωσαν τις βάσεις που χρειαζόμουν ως make up artist. Και φυσικά τα σεμινάρια, οι παρουσιάσεις, τα workshops που διοργανώνονται συνέχεια, με βοηθάνε στην ενημέρωση νέων τάσεων και τεχνικών άρα στην εξέλιξή μου. Συνιστώ το Carierra Patras ανεπιφύλακτα."

 

 

 

Βαγενά Αρετή - Spa therapist στο Atlantica Eleon Grand Resort & Spa***** στη Ζάκυνθο :"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους αυτής της διαδρομής, τις καθηγήτριες μου Πέττα Γιώτα και Μπουχάγιερ Ανδριάνα, που με βοήθησαν να προχωρήσω στην επίτευξη του στόχου μου μέσα από μια άρτια συνεργασία! Τόσο το θεωρητικό όσο και το πρακτικό κομμάτι γνώσεων που απέκτησα έγινε κάτω από γερές βάσεις και αυτό οφείλεται στους εξαίρετους επαγγελματίες-καθηγητές μας."

Βλάντη Ιωάννα - Τεχνήτρια αισθητικής άκρων στο Nails and the City : "Πολύ φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, αξιόλογοι καθηγητές και καθηγήτριες! Καταξιωμένοι επαγγελματίες! Έχω να αναφέρω μόνο θετικά για τη σχολή αυτή και τους ανθρώπους της"

Θεοφανοπούλου Μαρία - Συνεργάζεται με το Αegeo spas και έχει εργασθεί ως Spa therapist στα ξενοδοχεία Achilleas Hotel & Apartments *** , Ammos Resort Kos****, Gaia Royal Hotel **** & Gaia Palace Hotel ***** στην Κω : "Η Carierra Πάτρας σου προσφέρει ειδικευμένες γνώσεις και άριστη κατάρτιση στον τομέα εναλλακτικών θεραπειών για μια επιτυχή καριέρα ως spa therapist! Η εισηγήτρια της σχολής Ανδριάνα  Μπουχαγιέρ, με πολυετή πείρα στον χώρο των spa είναι δίπλα σου για να σου μεταφέρει όλη τη γνώση και την μακροχρόνια εμπειρία της για μια εγγυημένη επαγγελματική πορεία! Επίλεξε και εσύ το Carierra Πάτρας και εξασφάλισε το μέλλον σου και την επαγγελματική σου σταδιοδρομία στον τομέα των εναλλακτικών θεραπειών, πλάι στους καλύτερους του είδους."

 

Δείτε ενδεικτικά , δείγματα δουλειάς των αποφοίτων του Carierra Patras 

 

Info

Carierra Patras - Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών - Κε.Δι.Β.Μ 1

Μαιζώνος 121, Πάτρα

τηλ: 2610622633

carierrapatras.gr

fb:carrierapatras

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά