Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Δημοτική Αρχή στα δικαστήρια μαζί με εργαζόμενους της Κοινωφελούς

Η Δημοτική Αρχή στα δικαστήρια μαζί με ε...

Εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων

Εκδικάστηκαν σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου,  τα ασφαλιστικά μέτρα 138 εργαζόμενων στο Δήμο Πατρέων από το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ (Δ.Π. 3/2019 ) οι οποίοι συνέχιζαν την εργασία τους  μετά τη λήξη του προγράμματος  με προσωρινή διαταγή δικαστηρίου, αναφέρει η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής η οποία συνεχίζει:

"Για μια ακόμα φορά, η Δημοτική Αρχή εκπροσωπούμενη από τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών Διονύση Πλέσσα, παραβρέθηκε στα δικαστήρια, υπερασπίζοντας το αίτημα των εργαζομένων για το δικαίωμα στη δουλειά και τη συνέχιση της εργασίας τους.

Η Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στους εργαζόμενους στηρίζοντας με συνέπεια τα δικαιώματά τους και τις διεκδικήσεις τους.

Αγωνίζεται ενάντια στην ανεργία που γιγαντώνεται καθημερινά εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων –χθεσινών και σημερινών- μαζί με τον λαό της Πάτρας, τα Σωματεία των εργαζομένων και τους λαϊκούς φορείς, για σταθερή δουλειά για όλους, δουλειά με πλήρη δικαιώματα και την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους.

Η απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται σήμερα".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις