Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Γιώργος Βαρεμένος: Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα της νέας Πρυτανείας για κονδύλι 1,5 εκατ. ευρώ

Ο Γιώργος Βαρεμένος: Στηρίζουμε το δίκαι...

Με σκοπό την αναμόρφωση του campus στο Μεσολόγγι, αλλά τί θα γίνει με το κτιριακό στο Αγρίνιο, ρωτά ο κ. Βαρεμένος

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, ανταποκρινόμενος στην εξαίρετη πρωτοβουλία του νέου Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα για διαβούλευση με βουλευτές επί θεμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Αιτωλοακαρνανίας, τόνισε τα εξής:

Η άσχημη κατάσταση, όπως την περιέγραψε ο κ. Πρύτανης, στην οποία έχουν περιέλθει ορισμένα πανεπιστημιακά τμήματα από άποψη διδακτικού προσωπικού κ.α., μας υποχρεώνει να υπογραμμίσουμε ότι πρέπει να σταματήσει η δημιουργία συνθηκών ασφυξίας και μη διάθεσης διδακτικού προσωπικού σε συγκεκριμένα τμήματα, με αποτέλεσμα αυτά να οδηγούνται σε αργό θάνατο ή στη μεταφορά τους στην Πάτρα.

Η κυβέρνηση πρέπει να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο, που οδηγεί σε μαρασμό την περιφερειακή εκπαίδευση, το δε Πανεπιστήμιο Πατρών πρέπει να κινηθεί πέρα από συντεχνιακά καθηγητικά κριτήρια και να εξηγήσει καθαρά και ξάστερα τις προθέσεις του.

Στηρίζουμε το δίκαιο και ζωτικό αίτημα της νέας Πρυτανείας προς την Περιφέρεια για χορήγηση κονδυλίου 1,5 εκατ. € με σκοπό την αναμόρφωση του campus στο Μεσολόγγι, αλλά τί θα γίνει με το κτιριακό στο Αγρίνιο; Ποιο είναι το ειδικό σχέδιο της κυβέρνησης για την πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην πόλη; Αποτελεί μυστικό, και δη ένοχο;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις