Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Οδύσσεια» για να επισκευαστούν φθορές σε πολυκατοικία της Γούναρη

Πάτρα: «Οδύσσεια» για να επισκευαστούν φ...

Τι καταγγέλλει ιδιοκτήτης διαμερίσματος στο thebest.gr

Για την «οδύσσεια» που έχει περάσει προκειμένου να επισκευαστούν επικίνδυνες όπως αναφέρει φθορές σε μεγάλη (πολυώροφη) πολυκατοικία της Γούναρη, χωρίς αποτέλεσμα, μιλάει ένας πατρινός.

Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης διαμερίσματος της πολυκατοικίας και όπως αναφέρει στο thebest.gr, έχει εντοπίσει φθορές σε κολόνες της πολυκατοικίας και έχει ενημερώσει το διαχειριστικό γραφείο, την ασφάλεια Πατρών, το δήμο (και το δήμαρχο) και την πολεοδομία. 

Όπως περιγράφει ο ίδιος, όλη η προσπάθεια ενημέρωσης ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να προσπαθεί χωρίς όμως να έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες.

Όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, από τη γενική συνέλευση των ιδιοκτήτων των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας προέκυψε εντολή που δόθηκε στη διαχειριστική εταιρία να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες να επισκευαστούν οι φθορές.

Μάλιστα όπως αποδεικνύουν τα έγγραφα που διαθέτει και που προσκόμισε στο thebest.gr υπάρχει έκθεση από την πολεοδομία σύμφωνα με την οποία η πολυκατοικία είναι επικίνδυνη. Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης η διαχειριστική εταιρεία ούτε ένσταση έκανε ( είχε αυτή τη δυνατότητα) ούτε προχώρησε όμως σε κάποια ενεργεία μέσα στο χρονικό περιθώριο που είχε δοθεί από την πολεοδομία. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την καταγγελία, ούτε η πολεοδομία  αντέδρασε αλλά ούτε και η αστυνομία, για να σχηματίσει δικογραφία, όπως προβλέπεται από το νόμο.

Ο ίδιος όπως δηλώνει βρίσκεται σε απόγνωση καθώς δεν μπορεί να προλάβει το κακό που βλέπει να έρχεται.

Να σημειώσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα στην οδό Γούναρη, κοντά στην πλατεία Ομονοίας, έπεσαν σοβάδες από άλλη μεγάλη πολυκατοικία και δύο άνδρες που περνούσαν από εκεί είχαν πραγματικά... Άγιο αφού δεν τραυματίστηκαν από θαύμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις