Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τη Δευτέρα στην Πάτρα η κηδεία της 30χρονης μητέρας 4 παιδιών που σκοτώθηκε πέφτοντας από γκρεμό

Τη Δευτέρα στην Πάτρα η κηδεία της 30χρο...

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοιμητηρίου Μιντιλογλίου Πατρών

Τη Δευτέρα το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία της 30χρονης Miglena Stovanova Μοσχονά, της γυναίκας που έχασε τη ζωή της το βράδυ του Σαββάτου πέφτοντας με το Ι.Χ. της από γκρεμό στο Κομπηγάδι Αχαΐας.

Η κηδεία της άτυχης Μάγκι θα γίνει στις 4:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοιμητηρίου Μιντιλογλίου Πατρών. Η γυναίκα ήταν παντρεμένη με τον Αλέξη Μοσχονά και είχαν 4 παιδάκια.

Θυμίζουμε ότι η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε από χαράδρα, όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων μετά από εκτροπή.

Οι διασώστες πραγματοποίησαν αγώνα δρόμου για να την ανεβάσουν έγκαιρα, δυστυχώς όμως τα τραύματα της γυναίκας που έπεσε στον γκρεμό από ύψος περίπου 100 μέτρων, επέφεραν το μοιραίο. 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μετά την πτώση της στο γκρεμό, αν και βαρύτατα τραυματισμένη κατάφερε να ειδοποιήσει τηλεφωνικά τον συζυγό της ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις αρχές να σπεύσουν στο σημείο.

Όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το συμβάν, έφθασαν στο σημείο 16 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και αμέσως ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την ανάσυρσή της γυναίκας. Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τις συνθήκες της εκτροπής του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις