Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ασυλία Πολάκη: Βουλευτές της ΝΔ ζητούν συγνώμη από τον Κουρτάκη

Ασυλία Πολάκη: Βουλευτές της ΝΔ ζητούν σ...

Ο εκδότης των Παραπολιτικών κατέθεσε νέα μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Αναταράξεις στο εσωτερικό της ΝΔ μετά την καταψήφιση της άρσης ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, μετά από μήνυση του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη.

Η αίτηση άρσης ασυλίας αφορούσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Επί 165 παρόντων βουλευτών, 80 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της αίτησης άρσης ασυλίας, 84 κατά και ένας δήλωσε «παρών».

Ήδη, βουλευτές της ΝΔ τους ζητούν συγγνώμη από τον εκδότη αλλά και απόδοση ευθυνών. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε.

Δεν θα επαναληφθεί».

Στο ίδιο μήκος και το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. «Για τη μη ψήφιση της άρσης της ασυλίας Πολάκη από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπάρχουν ευθύνες, που πρέπει να αποδοθούν» ανέφερε.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του εκδότη με την οποία έκανε γνωστό ότι μετά την ψηφοφορία στη Βουλή κατέθεσε και νέα μήνυση και αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη, δίνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία στη ΝΔ να την υπερψηφίσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις