Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ν. Άκουρος, Σ. Καλύβας και Δ. Καρανάσιος, οι άνθρωποι πίσω από τις επιτυχίες της «Ανόδου»

Ν. Άκουρος, Σ. Καλύβας και Δ. Καρανάσιος...

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι μαθητές της επιτυγχάνουν σε σχολές που αποτελούν τις πρώτες τους προτιμήσεις

21 χρόνια λειτουργίας, 5.529 υποψήφιοι, 5.414 νέοι φοιτητές & ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100%. Αυτά είναι σε πρώτη ανάγνωση κάποια από τα αριθμητικά στοιχεία του Φροντιστηρίου «Άνοδος», που εδώ και χρόνια προετοιμάζει με επιτυχία μαθητές Λυκείου για την εισαγωγή τους στα τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το ποσοστό των αριστούχων του φροντιστηρίου είναι υπερδιπλάσιο από τον πανελλαδικό μέσο όρο. Κατά συνέπεια, η «Άνοδος» είναι  το φροντιστήριο με την καλύτερη αναλογία μαθητών - εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το πλέον όμως, εντυπωσιακό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι οι μαθητές που επέλεξαν το φροντιστήριο «Άνοδος» στην συντριπτική τους πλειοψηφία επιτυγχάνουν σε σχολές που αποτελούν τις πρώτες τους προτιμήσεις!

Πίσω από αυτές τις επιτυχίες είναι οι άνθρωποι της «Ανόδου», υπό τη διεύθυνση των καθηγητών Νίκου Άκουρου, Σπήλιου Καλύβα και Δημήτρη Καρανάσιου. Τρεις έμπειροι εκπαιδευτικοί που κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα φροντιστήριο με πρότυπες μεθόδους διδασκαλίας και ιδανικές συνθήκες για κάθε μαθητή.

Πέρα όμως από το εκπαιδευτικό σκέλος, γνωρίζουν καλά και τη μεγάλη σημασία του ψυχολογικού παράγοντα, γι’ αυτό παρέχουν στους μαθητές συνεχή ψυχολογική υποστήριξη και είναι πάντα στο πλευρό τους κάθε στιγμή της διαδικασίας προετοιμασίας τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Και ίσως να είναι και ακριβώς αυτή η συνταγή της επιτυχίας τους. Το γεγονός ότι προσεγγίζουν ολιστικά και εξατομικευμένα, μαζί με την έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα των καθηγητών, την εκπαιδευτική διαδικασία.

anodospatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά