Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Οι επιτυχόντες των εκπαιδευτηρίων «Αναγέννηση» μοιράζονται την εμπειρία τους και τι τους οδήγησε στην επιτυχία

Οι επιτυχόντες των εκπαιδευτηρίων «Αναγέ...

Πώς τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Για άλλη μία χρονιά οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «Αναγέννηση» σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις στο συντριπτικό ποσοστό του συνόλου.

Μολονότι το σχολικό έτος 2019-2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά και οι εκπαιδευτικές συνθήκες πρωτόγνωρες τόσο για τους εκπαιδευτικούς όσο και για τους μαθητές, οι προσπάθειες των παιδιών ανταμείφθηκαν, αφού κατόρθωσαν να πετύχουν τους στόχους τους.

Η εισαγωγή τους σε σχολές της πρώτης τους προτίμησης, που ο ανταγωνισμός για την κατάληψη τους είναι μεγάλος, επιβεβαιώνουν την καλή τους προετοιμασία σε μαθησιακό/εκπαιδευτικό και ψυχολογικό επίπεδο, με τη βοήθεια και τη συνεργασία των καθηγητών και της οικογένειάς τους.

Οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων μεταφέρουν την εμπειρία τους και τι τους οδήγησε στην επιτυχία:

 

Νίκος Κωνσταντίνος Μέντης-Φαρμακευτική Πατρών

«Τόσο οι πανελλαδικές εξετάσεις όσο και η προετοιμασία γι΄αυτές αποτελούν μία δύσκολη δοκιμασία και απαιτούν από τον υποψήφιο αφοσίωση, προγραμματισμό, εξάσκηση, διάβασμα και συγκέντρωση. Στήριγμά μου σε αυτή την πολύχρονη διαδικασία – διότι ο αγώνας αυτός ξεκινά πολύ πριν από το Λύκειο – ήταν οι καθηγητές στο σχολείο μου, τα Εκπαιδευτήρια ¨Αναγέννηση¨. Όλα τα χρόνια της εκπαίδευσης , η υποστήριξη που μου παρείχαν τόσο σε μαθησιακό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο ήταν ανεκτίμητη και με βοήθησαν να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθα αντιμέτωπος.

Πιστεύω ακράδαντα πως αν ο μαθητής του σχολείου είναι διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά, μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των πανελληνίων χωρίς επιπρόσθετα μαθήματα, καθώς τα τμήματα είναι ολιγομελή, τα μάθημα είναι φροντιστηριακού τύπου και οι καθηγητές ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι να βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για όλα όσα μου έχουν προσφέρει και εύχομαι να έχουν κάθε χρόνο επιτυχίες αντίστοιχες με τη φετινή και ακόμα μεγαλύτερες».

Αλεξάνδρα Σταθοπούλου-Νομική Κομοτηνής

«Κάθε μαθητής φτάνοντας στη Γ΄ Λυκείου περιμένει να έρθει αντιμέτωπος με αρκετό άγχος, διάβασμα και πίεση. Το ίδιο συνέβη και με μένα, ωστόσο όχι στον βαθμό που περίμενα. Καθοριστικός παράγοντας για την καλύτερη διαχείριση του άγχους ήταν η συστηματική μελέτη και η συγκέντρωση τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό προτρέπω να κάνουν και τα υπόλοιπα παιδιά. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να μη στερηθώ σχεδόν τίποτα φέτος.

Τίποτα όμως δε θα ήταν εφικτό χωρίς τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των καθηγητών και της οικογένειάς μου. Το φιλικό κλίμα και η άριστη σχέση μεταξύ καθηγητών και μαθητών έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την εισαγωγή μου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα στην πρώτη σχολή προτίμησής μου, τη Νομική »

Τζεφριού Κωνσταντίνα-Μαιευτική Αθηνών

«Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη και απαιτητική, ενώ δεν έλλειψαν οι στιγμές απογοήτευσης. Ωστόσο με υπομονή, επιμονή, θέληση, αποφασιστικότητα και με τη βοήθεια του Θεού, κατοχύρωσα μια θέση στη σχολή πρώτης μου προτίμησης, τη Μαιευτική. Είμαι ευγνώμων στους καθηγητές μου και στην οικογένειά μου που με στήριξαν ο καθένας με τον τρόπο του. (Τζεφριού Κωνσταντίνα, Μαιευτική Αθηνών)

Σερπάνου Γεωργία-Πολυτεχνείο Πάτρας, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών

«Όλοι οι μαθητές ξεκινώντας τη Γ΄ Λυκείου, γνωρίζουν πως τους περιμένει μια απαιτητική χρονιά. Για μένα η φετινή χρονιά είχε αρκετό διάβασμα και πίεση. Διάβαζα καθημερινά αλλά πάντα προσπαθούσα να βρίσκω χρόνο για να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα και κυρίως με τον αθλητισμό, που με βοηθούσε να αποβάλλω το άγχος και την πίεση του διαβάσματος και των μαθημάτων. Έτσι, συνειδητοποίησα πως όλα είναι θέμα καλού προγραμματισμού, τον οποίο θέλω να συστήσω σε όλα τα παιδιά.

Στη φετινή μου προσπάθεια είχα τη στήριξη της οικογένειας και των καθηγητών μου, οι οποίοι με την καλή διάθεση και την αφοσίωση τους μου έδιναν κίνητρο να συνεχίσω τον αγώνα μου και τελικά να οδηγηθώ στην πραγματοποίηση του στόχου μου, την είσοδό μου στο Πολυτεχνείο».

Τα Εκπαιδευτήρια « Αναγέννηση», συνεχίζοντας με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης το εκπαιδευτικό τους έργο, είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της νέας, «διαφορετικής» σχολικής χρονιάς, παρέχοντας στους μαθητές γνώσεις και ένα ταξίδι εμπειριών, με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Εύχονται σε όλους τους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική χρονιά! Με υγεία και ασφάλεια.

Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση»

Τηλ.: 2610224260 & 2610641946

Email: [email protected]

www.anagennisiedu.gr

 

 

 

 

*Το παραπάνω άρθρο αποτελεί προϊόν διαφήμισης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά