Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνταξιοδοτείται η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου

Συνταξιοδοτείται η Πρόεδρος του Ιατρικού...

Κατερίνα Υφαντή

 

Σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλλογος Αιγίου αναφέρει για τη συνταξιοδότηση της Προέδρου του Κατερίνας Υφαντή. "Με λύπη πληροφορηθήκαμε πρόσφατα την απόφαση της Κατερίνας Υφαντή να συνταξιοδοτηθεί.  Με απόλυτο σεβασμό η ιατρική οικογένεια της Αιγιάλειας αποχαιρετά από την ενεργό δράση την Κατερίνα Υφαντή, την εν ενεργεία πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου.

Η Κατερίνα υπηρέτησε για περισσότερα από 30 χρόνια την μάχιμη ιατρική ως παιδίατρος, αλλά η προσφορά της δεν σταμάτησε εκεί. Αποτέλεσε ενεργό μέλος της Ιατρικής κοινότητας, την οποία υπηρέτησε από πολλές βαθμίδες, συμμετέχοντας στα κοινά. Το έργο της στον Ιατρικό Σύλλογο Αιγίου, του οποίου υπήρξε γραμματέας επί 8 χρόνια, ενώ προέδρευσε επί 2 περίπου χρόνια στην τελευταία της θητεία, αποτελεί πολύτιμη κληρονομιά για τους νεότερους.

Το πολυεπίπεδο έργο της αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους και παρακαταθήκη για την Αιγιάλεια. Ενδεικτικά, θα θέλαμε να αναφέρουμε την πρόσφατη δωρεά που εξασφάλισε από τον σύνδεσμο Vinci, μέσω της οποίας χορηγήθηκαν σε ιδρύματα του Αιγίου και των Καλαβρύτων 7.500 μάσκες χειρουργικού τύπου, την διεκδίκηση του 14ου Παμπελοπον-νησιακού Ιατρικού Συνεδρίου που έχει αναλάβει να διοργανώσει ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου, καθώς και την εξαιρετική συνεργασία με την δημοτική αρχή και με προέδρους άλλων ιατρικών συλλόγων αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού που διανύουμε.

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, εκφράζοντας το ιατρικό σώμα της Αιγιάλειας, θέλει να ευχηθεί στην Κατερίνα Υφαντή καλή συνταξιοδότηση και δημιουργική ξεκούραση που τόσο πολύ δικαιούται".

Για τον Ι.Σ. Αιγίου,

Ο αντιπρόεδρος                                              Ο γραμματέας

      Κοκορές Αριστείδης                                    Κουσουρής Δημήτριος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις