Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

«Ταξίδι στις Γεύσεις της Αιγιάλειας» την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου

«Ταξίδι στις Γεύσεις της Αιγιάλειας» την...

Στο Λιόπετρο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιείται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο πλαίσιο του προγράμματος Leader και της ενταγμένης σε αυτό πράξης: «Αιγιάλεια: Ες φυτείαν αμπέλων εστίν επιτήδεια». Η εκδήλωση με τίτλο «Ταξίδι στις Γεύσεις της Αιγιάλειας», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο εστιατόριο Λιόπετρο στη Φωνησκαριά Αιγιαλείας.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

[20:00] Παρουσίαση προγράμματος FAME ROAD:

Παρουσίαση του έργου Food Art Movement Energy – the Road to Country Experience, με ακρωνύμιο FAME ROAD,  που υλοποιείται από το Δήμο Αιγιαλείας στο πλαίσιο του Cooperation Programme Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 -2020.

[20:30] Η καταξιωμένη chef Κωνσταντίνα Βούλγαρη - Κοντεσοπούλου κάνει αναδρομή σε προϊόντα που παράγει η Ελλάδα και η Αιγιάλεια, με πρότυπες συνταγές  που θα  μαγειρέψει  ζωντανά και θα μας προσφέρει ένα γαστριμαργικό ταξίδι.

[21:30] Ο συνθέτης Σάκης Παπαδημητρίου και η ερμηνεύτρια Δώρα Πετρίδη-μια κιθάρα και μια φωνή- σε μια βραδιά μουσικών αρωμάτων και γεύσεων.

Είσοδος μόνο με προκράτηση.

Οι θέσεις έχουν εξαντληθεί.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα facebook της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το κανάλι της στο youtube: https://www.youtube.com/watch? v=lfwy2vCksnQ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture