Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 10 Σεπτεμβρίου κάνει τελικά πρεμιέρα στην Ελλάδα η live action "Μουλάν" της Ντίσνει

Στις 10 Σεπτεμβρίου κάνει τελικά πρεμιέρ...

Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα, σε διανομή της Feelgood Entertainment

Για την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 έχει προγραμματιστεί η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της πανάκριβης live action ταινίας «Μουλάν – Mulan» της Ντίσνει, φημολογούμενου κόστους κοντά στα 200 εκατ. δολάρια, μέσω streaming στο στο Disney+ έναντι 30 δολαρίων ενώ θα προβληθεί και στους κινηματογράφους των χωρών όπου η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη.

Στη χώρα μας, όπως είδαμε, η ταινία που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τα τέλη Μαρτίου αλλά η πρεμιέρα της αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας και που μετά πήγε για τέλη Ιουλίου για να αναβληθεί ξανά, θα βγει τελικά από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 και το γεγονός αυτό σίγουρα θα χαροποιήσει το οικογενειακό κοινό, στο οποίο και απευθύνεται η ταινία. Το φιλμ βγαίνει σε διανομή της Feelgood.

Βασισμένη στην ομότιτλη & επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων του 1998, της Disney, η οποία με την σειρά της βασίζεται στον συναρπαστικό κινέζικο μύθο της πολεμίστριας Μουλάν, κόρης ενός αυστηρού βετεράνου που θα υποδυθεί ότι είναι αγόρι προκειμένου να πάρει τη θέση του στον αυτοκρατορικό στρατό, η Νεοζηλανδέζα σκηνοθέτης Νίκι Κάρο (του υποψήφιου για Οσκαρ «Whale Rider») φαίνεται πως παίρνει περισσότερα στοιχεία από παραμύθι παρά από την ταινία, φέρνοντας μαζί του μια πιο σοβαρή και λιγότερο μουσικοχορευτική ατμόσφαιρα. Στις ΗΠΑ πάντως το κοινό έχει μπερδευτεί με το ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει τελικά σε streaming έναντι ποσού 30 δολαρίων που σε κάποιους φαίνεται υψηλό!

Στη Live action εκδοχή της Μουλάν παίζουν η Liu Yifei στο βασικό ρόλο μαζί με τους Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Gong Li και τον Jet Li.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Το φιλμ αναμένεται να το δούεμ και στην Πάτρα. Στα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων φιγουράρει από το καλοκαίρι ένα πελώριο διαφημιστικό πόστερ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture