Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ευχαριστήρια από επιτυχόντες μαθητές προς τη διεύθυνση και τους καθηγητές του Φροντιστηρίου "Θεμέλιο"

Ευχαριστήρια από επιτυχόντες μαθητές προ...

Για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες

Οι βάσεις για την εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας ανακοινώθηκαν και οι επιτυχόντες δεν έχουν παρά να απολαύσουν την επιτυχία τους. Οι μαθητές της φροντιστηρίου «Θεμέλιο» της Πάτρας μίλησαν για την επιτυχία τους:

Η χαρά μου είναι μεγάλη για την επιτυχία μου αυτή.. Δεν πίστευα ότι θα γράψω τόσο καλά και ότι θα περάσω στην Νομική Αθηνών.. Είχα πρόγραμμα, ήμουν μαθήτρια που διάβαζα, έβγαινα τις βόλτες μου και δεν δυσκολεύτηκα πολύ. Σίγουρα δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν είχα την στήριξη της οικογένειας μου, των φίλων μου αλλά κυρίως των καθηγητών μου καθώς ήταν πάντοτε δίπλα μου και με βοηθούσαν τόσο στα μαθήματα όσο και στην ψυχολογία μου.. Ευχαριστώ πολύ το φροντιστήριο Θεμέλιο, τον κύριο Φώτη (Ιδιοκτήτης) και τους καθηγητές μου που ακόμα και 10 φορές να έδινα θα ζήταγα τους ίδιους..

Μια αρκετά δύσκολη χρόνια έφτασε στο τέλος της με το πιο ουτοπικό -για εμένα- σενάριο. Ύστερα από δυο χρόνια ασταμάτητης προσπάθειας και εργασίας κατόρθωσα να περάσω επιτυχώς στο τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου πανεπιστημίου Αθηνών, σχολή που αποτελεί την πρώτη μου επιλογή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γονείς μου που δεν έλειψαν λεπτό απο το πλευρό μου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, το φροντιστήριο μου Θεμέλιο και τους καθηγητές μου για την άψογη συνεργασία μας αλλά και για το γεγονός ότι δεν έπαψαν ποτέ τους να πιστεύουν σε μένα και να με παροτρύνουν να συνεχίσω αυτόν τον επίπονο αλλά κερδοφόρο αγώνα.
«Τα όνειρα όντως γίνονται πραγματικότητα αρκεί να το θες και να παλέψεις μέχρι τέλους για αυτά».

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη για την άριστη βαθμολογία που πέτυχα στις εξετάσεις και για την εισαγωγή μου στην Φιλολογία Πατρών (7η) η οποία αποτελούσε την πρώτη μου επιλογή. Μια προσπάθεια απαιτητική στην οποία συνέβαλε η στήριξη των καθηγητών μου στο Θεμέλιο για αυτό και τους ευχαριστώ πολύ

Ευχαριστούμε το φροντιστήριο " ΘΕΜΕΛΙΟ" , τόσο τους καθηγητές , όσο και τον κύριο Κολιοφώτη Φώτη προσωπικά, γιατί συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του γιού μας Ανδρέα Σταυρίδη στις Πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή του στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι γονείς του Γιώργος- Αθανασία Σταυρίδη

Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να περάσω στη σχολή που επιθυμούσα και μάλιστα στους 8 πρώτους! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου στο Θεμέλιο που με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό το σημείο και με καθοδήγησαν καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς καθώς και ένα ευχαριστώ στην διεύθυνση του φροντιστηρίου που κάνει φοβερή δουλειά για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι όλων των μαθητών.

Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου αυτή, παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικράτησαν στην φετινή σχολική χρονιά. Παρ’όλα αυτά παρά τις πιέσεις και χάρις την βοήθεια των καθηγητών μου, του σχολείου και του φροντιστηρίου ΘΕΜΕΛΙΟ κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου και το όνειρο που είχα από μικρή.

Μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις και δυσκολίες φτάνει στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο :την είσοδο μου στην σχολή των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Σημείο αναφοράς της επιτυχίας μου ασφαλώς είναι οι καθηγητές τους φροντιστήριο μου - θεμέλιο - αλλά και του σχολείου μου - 6ο ΓΕΛ- οι οποίοι με την πίστη στις ικανότητες μου και την σωστή καθοδήγηση ενίσχυσαν την προσπάθεια μου.Εκτός όμως από τους καθηγητές μου καθοριστικής σημασίας υπήρξε και η στήριξη της οικογένειας μου αλλά και των στενών μου φίλων οι οποίοι βοήθησαν με τον τρόπο τους στο παραπανω αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά