Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Φροντιστήριο "Άνοδος" κέρδισε την "μάχη με τον κορωνοïό" και συνεχίζει

Το Φροντιστήριο "Άνοδος" κέρδι...

Τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων και εξ αποστάσεως λειτουργία αν και όπου χρειαστεί

Το Φροντιστήριο "Άνοδος" κέρδισε την προηγούμενη χρονιά, την "μάχη με τον κορωνοïό", αφού μέσα σε ένα καθεστώς πλήρους ανασφάλειας κατάφερε άμεσα και αποτελεσματικά να υιοθετήσει την εξ αποστάσεως εκπαίδευση ως μέθοδο διδασκαλίας, με τη χρήση του διαδικτύου.

Στάθηκε δίπλα στους γονείς και τους μαθητές με όλα τα μέσα που μπορεί να διαθέσει ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός όμιλος με τεράστια εμπειρία και επιτυχία στο χώρο του, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Την προσεχή χρονιά το φροντιστήριο ετοιμάζεται να υποδεχτεί ξανά τους μαθητές, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τα σχετικά πρωτόκολλα, αλλά έχοντας ωστόσο παράλληλα, σε περίπτωση που χρειαστεί, την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία τόσο για τη διεξαγωγή εξ αποστάσεως μαθημάτων όσο και για τη διαδικτυακή επικοινωνία με μαθητές και γονείς. Στόχος είναι να μη χαθεί ούτε μία διδακτική ώρα και παράλληλα να είμαστε όλοι ασφαλείς. Γι’ αυτό και υπάρχει ειδική μέριμνα για παράλληλη διδασκαλία (φυσική και εξ αποστάσεως), εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Σε μια πρωτοφανή χρονιά γεμάτη δυσκολίες και ειδικές καταστάσεις, η "Άνοδος" κατέγραψε ξανά άλλωστε συντριπτικά ποσοστά εισαγωγής των μαθητών της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, γεγονός που μαρτυρά και την επιτυχημένη της προσαρμογή στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βίωσε τόσο η εκπαίδευση, όσο και ολόκληρη η χώρα.

anodospatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά