Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ξεκινά 4 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αγορά Αργύρη, έκθεση γλυπτικής του Γιάννη Τσαγανά

Ξεκινά 4 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αγορά Αργ...

Την έκθεση διοργανώνει ο Ελληνογερμανικός Σύνδεσμος Αχαΐας

Ο Ελληνογερμανικός Σύνδεσμος Αχαΐας, διοργανώνει  έκθεση των γλυπτών του Γιάννη Τσαγανά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της τριαντάχρονης παρουσίας του, διοργανώνει όπως είδαμε από σχετικές αφίσες που έχουν ήδη αναρτηθεί στην πόλη, αναδρομική έκθεση των γλυπτών του δημιουργού Γιάννη Τσαγανά, στον εκθεσιακό χώρο της «Αγορά Αργύρη», στην οδό Αγίου Ανδρέου 12 στην Πάτρα.

Η έκθεση πρόκειται ν' ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και θα λειτουργήσει έως και τις 17 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιάννης Τσαγανάς που έχει γεννηθεί στην Πάτρα το 1930 και η σύζυγός του Άστριντ είναι από τα παλαιότερα μέλη του Ελληνογερμανικού Συνδέσμου Αχαΐας.

Ο Γιάννης Τσαγανάς σπούδασε από το 1957 έως το 1965 στην Βόννη της Γερμανίας, όπου ασχολήθηκε με την γλυπτική. Επέστρεψε στην Πάτρα, συνεχίζοντας αδιάκοπα να δημιουργεί με τα χέρια του γλυπτά και κατασκευές, εμπνευσμένα από τα ερωτήματα της ζωής, την πολιτική, το περιβάλλον και την κοινωνία. Μέχρι σήμερα, ο αξιόλογος αυτός καλλιτέχνης δημιουργεί τα έργα του με την τεχνική της χύτευσης σε ορείχαλκο μπρούτζο και αλουμίνιο.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι καθημερινά 9:00 -14:00 και 17:00 – 21:00.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 19.00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture