Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο αίτημα του Δημάρχου Μεσολογγίου για συνάντηση με τον Υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Νότη Μηταράκη

Νέο αίτημα του Δημάρχου Μεσολογγίου για ...

«Η απαξίωση απηχεί στους 35.000 κατοίκους του Δήμου μας» αναφέρει ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος

Για τρίτη φορά επανέρχεται ο Δήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος στην ανάγκη να γίνει άμεσα μία συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη για το Μεταναστευτικό ζήτημα που απασχολεί το Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή.

Με επιστολή του προς τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές του νομού Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Καραγκούνη, Μάριο Σαλμά και Σπήλιο Λιβανό ο κ. Λύρος ζητά όπως μεσολαβήσουν και ορίσουν συνάντηση εργασίας με τον κ. Μηταράκη. Όπως είναι γνωστό, ο Κώστας  Λύρος έχει απευθυνθεί στον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής  και τον περασμένο Απρίλιο, αμέσως μετά τα γεγονότα που απέτρεψαν να γίνει δομή μεταναστών το δεύτερο μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης. Αλλά και μετέπειτα -τον Ιούνιο- όταν η πόλη άρχισε να δέχεται και νέο «κύμα» μεταναστών, αυτή την φορά με εγκατάσταση σε κατοικίες, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Η απαξίωση που βιώνουμε από τον κ. Μηταράκη δεν είναι μόνο στο πρόσωπο του Δημάρχου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Αλλά κυρίως προς τους 35.000 κατοίκους του Δήμου μας και όσους αγωνιούν για αυτή την συνεχιζόμενη εγκατάσταση μεταναστών στον τόπο μας. Ελπίζουμε ότι όχι μόνο θα μας δεχθεί άμεσα ο Υπουργός, αλλά θα μπει φραγμός και θα μεταφερθούν ισοδύναμα μετανάστες σε άλλες περιοχές που δεν φιλοξενούν καθόλου» δήλωσε σχετικά ο Κώστας Λύρος.

H φωτ. είναι από Eurokinissi.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις