Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Συνεχές ωράριο στην αγορά σήμερα, προσφορές και δρώμενα

Αιγιάλεια: Συνεχές ωράριο στην αγορά σήμ...

Σήμερα η λαϊκή αγορά του Σαββάτου

Με συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ θα λειτουργήσει σήμερα (προαιρετικά) η αγορά του Αιγίου. "Ανακοινώνεται από τον Εμπορικό Εισαγωγικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας πως
την Παρασκευή 14 Αυγούστου παραμονή της Παναγίας, μετά από αίτημα δεκάδων εμπόρων, προαιρετικά, το ωράριο των καταστημάτων, θα είναι συνεχές,
από τις 9.00 π.μ έως τις 9.00 μ.μγια την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού των πολλών επισκεπτών, λόγω των ημερών, και της δράσης που θα πραγματοποιηθεί, για την αποφυγή συγχρωτισμού".

Επίσης θα πραγματοποιηθούν δρώμενα με παντομίμα και ξυλοπόδαρους ενώ θα υπάρχουν και προσφορές. "Φέρνουμε το χαμόγελο στην πόλη μας και τα μαγαζιά μας" αναφέρει ο Σύλλογος και αναμένεται να υπάρχουν δώρα, μπαλόνια, γλυκά και άλλες εκπλήξεις.

Ο δήμος Αιγιαλείας επίσης ανακοίνωσε τη μεταφορά για σήμερα, της Λαϊκής Αγοράς του Αιγίου, λόγω της σαββατιάτικης αργίας, κατόπιν αιτήσεως των παραγωγών - πωλητών, που έτυχε της σύμφωνης γνώμης της αρμόδιας επιτροπής.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του  άρθρου 30 του Ν. 4497/17 οι λαϊκές αγορές λειτουργούν από Δευτέρα έως Σάββατο, εκτός των επίσημων εθνικών ή τοπικών αργιών.                                                                                   

Σε περίπτωση που η ημέρα λειτουργίας μίας λαϊκής αγοράς είναι εθνική ή τοπική αργία, μπορεί να μεταφερθεί έκτακτα η ημέρα λειτουργίας της.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: 

Κατόπιν αιτήσεως των παραγωγών πωλητών της Λαϊκής Αγοράς Αιγίου, την σύμφωνη γνώμη του Δήμου Αιγιαλείας και την υπ’ αριθ. 20/6-8-2020 απόφαση της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών η ημέρα  λειτουργίας της λαϊκής αγοράς του Αιγίου μεταφέρεται από τις 15/8/2020, ημέρα Σάββατο, την Παρασκευή 14/8/2020, λόγω της αργίας της 15ης  Αυγούστου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις