Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Δριβίλας: Η απόφαση για το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων δικαιώνει την προηγούμενη περιφερειακή αρχή

Δ. Δριβίλας: Η απόφαση για το Χιονοδρομι...

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρει

Σε γραπτή του δήλωση ο Αντιπρόεδρος Περιφερειακός Σύμβουλος και υπεύθυνος τομεάρχης Αχαΐας της παράταξης "Δικαίωμα στην Πρόοδο" Δημήτρης Δριβίλας, αναφέρει τα εξής: 

"Η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι κατ'αρχή μια δικαίωση για τον ίδιο τον λαό των Καλαβρύτων και της Αχαΐας.

Το Ε.Ε έκρινε ότι η αναβάθμιση του χιονοδρομικού είναι έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα σε επίπεδο Περιφέρειας και ως τέτοιο εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.

Με άλλα λόγια η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου δικαίωσε τις ενέργειες της περιφερειακής αρχής Κατσιφάρα,της οποίας κάποιοι μικρόψυχα αμφισβήτησαν.

Δικαιώθηκε πράγματι η προηγούμενη περιφερειακή αρχή που σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης διεκδίκησε και εξασφάλισε 20 εκατ. Ευρώ, ποσό πρωτόγνωρο σε μέγεθος.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη επένδυση μετά τον αείμνηστο δήμαρχο Πόλκα που κάποιοι προφανώς δεν περίμεναν ότι η περιφερειακή αρχή Κατσιφάρα με τα πολιτικά αλλά και διοικητικά στελέχη που δούλεψαν σκληρά και μεθοδικά τα κατάφεραν. Όλα σχεδιάστηκαν και έγιναν καλά.

Η μικροψυχία όμως και πάλι επικράτησε , ευτυχώς σε λίγους. Η δικαίωση και για αυτούς που δούλεψαν ήρθε. Η παράταξη μας περιμένει και εύχεται την γρήγορη ολοκλήρωση του έργου για την ανάπτυξη της περιοχής. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις