Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός και αδειοδοτήσεις, πατούν το φρένο στην γραμμή Αίγιο-Αγιος Νικόλαος

Κορωνοϊός και αδειοδοτήσεις, πατούν το φ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Όλα δείχνουν πως το δρομολόγιο πάει για την Άνοιξη του 2021

Οσο περνάει ο καιρός τόσο απομακρυνόμαστε από το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας της ακτοπλοϊκής γραμμής Αίγιο - Άγιος Νικόλαος και σε αυτό έχουν λειτουργήσει καταλυτικά δύο παράγοντες. Ο χρόνος που χάθηκε μέσα στο Καλοκαίρι, από τον περασμένο Απρίλιο οπότε και ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις,  όπως επίσης ο κορωνοϊός και η αβεβαιότητα που έχει προκαλέσει -εκτός των άλλων- και για το τουριστικό ενδιαφέρον μέσα στο καλοκαίρι.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία βλέπει πως είναι αβέβαιη η κίνηση από το επιβατικό κοινό, ειδικά εν όψει του χειμώνα. Οι τοπικές κοινωνίες του Αιγίου Αχαΐας και της Δωρίδας του νομού Φωκίδας περίμεναν πως και πως την επανένωση και επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής που τις ένωνε εξάλλου και παλιότερα. Ωστόσο σύμφωνα με τον συνιδιοκτήτη του φέρυ μποτ Κωνσταντίνο Τρωιάνο, η διάθεση της εταιρείας είναι να μην γίνουν δρομολόγια, τουλάχιστον για φέτος και να επανεξετάσουν τα δεδομένα τους από νωρίς την Άνοιξη του 2021. "Ανάλογα πως θα είναι τα πράγματα τότε, υγειονομικά και οικονομικά, θα κινηθούμε και εμείς" εξηγεί στο thebest.gr ο κ. Τρωιάνος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως από την πρώτη στιγμή η προσπάθεια για επανεκκίνηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αιγίου - Αγίου Νικόλα, είχε τη στήριξη των δύο παράκτιων δήμων, της περιφέρειας και μέρους του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου, και φυσικά των πολιτών που θα το χρησιμοποιούσαν το φέρυ. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις